Исторически доказано сдържаността не е сред силните страни на Волен

...
Исторически доказано сдържаността не е сред силните страни на Волен
Коментари Харесай

Такива са ни политиците! Волен към Бойко: Я се ш*бай!

Исторически потвърдено сдържаността не е измежду мощните страни на Волен Сидеров. Лидерът на стремително губещата симпатизанти партия Атака изригна грозно против Бойко Борисов в обществените мрежи и то под пост на някогашния министър председател по случай Деня на спасението на българските евреи, видя Burgas24.bg .

" В дните на страха и ужаса от войната, един смел европейски народ се опълчи против най-голямото зло, познато до оня миг на човечеството - нацизма. С риск за личното си бъдеще, българският народ не разреши към лагерите на гибелта да потеглят неговите сънародници евреи. Тази глава, изписана със златни букви в международната история, би трябвало да си спомним и през днешния ден, когато повече от 70 години след края на Втората международна война Европа е още веднъж сцена на военни дейности. Не терорът и насилието, а мирът и животът са най-свидната полезност на нашето съвремие. Да помним и в никакъв случай да не забравяме ", бе написал Борисов.

Малко по-късно Сидеров избухна жестоко с коментар под обявата: " Я се ш*бай ", " Лъжец " и " Ти съобщи хората, които бяха правилни с теб, скрий се! " .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР