Историческата фигура в Байерн Мюнхен Ули Хьонес смята, че назначението

...
Историческата фигура в Байерн Мюнхен Ули Хьонес смята, че назначението
Коментари Харесай

Хьонес: Назначението на Оливер Кан бе грешка

Историческата фигура в Байерн Мюнхен Ули Хьонес счита, че назначението на Оливер Кан като началник на клуба е било неточност. Бившият вратар бе изпълнителен шеф на баварците, само че бе уволнен след последния кръг. 
 Кимих счита, че е трябвало да се изчака с освобождението на Кан и Салихамиджич Кимих счита, че е трябвало да се изчака с освобождението на Кан и Салихамиджич
" Дори и да бяхме спечелили всички трофеи и националната купа и Шампионската лига, щяхме да постъпим по същия метод. Решението трябваше да бъде взето ", сподели почетният президент на клуба пред списание " Кикер ". 
 Кан: Ще приказваме с управлението, когато всичко се успокои, позитивните неща в Байерн бяха повече от отрицателните Кан: Ще приказваме с управлението, когато всичко се успокои, позитивните неща в Байерн бяха повече от отрицателните
На 71-годишна възраст Ули Хьонес остава най-влиятелният човек в Байерн, като е член на Съвета за наблюдаване - органът, който в профил Кан от поста му, както и спортния шеф Хасан Салихамиджич. Запитан дали е било неточност да бъде назначен Оливер Кан на поста през 2021 година на мястото на друга икона за клуба - Карл-Хайнц Румениге, Хьонес отговори: " В реалност би трябвало да признаем, че това е по този начин ". " Голямото отчаяние идва от това, че мислех, че със мощната си персона той ще извърши ролята, само че вместо това той се обкръжи с външни съветници, които доведоха до това да се сътвори пагубна атмосфера в клуба ", счита почетният президент. 
 Официално: Кан и Салихамиджич си потеглят от Байерн Официално: Кан и Салихамиджич си потеглят от Байерн
Оливер Кан, който имаше контракт с Байерн до края на 2024 година, освен бе уволнен от клуба, само че и му бе неразрешено да участва на последния мач на Байерн против Кьолн. Кан отхвърли пред вестник " Билд " да има пагубен баланс с тима, като изясни, че проблемите на отбора са поради интервал на преход.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР