Истинско шоу се разиграва пред последните часове в Министерски съвет,

...
Истинско шоу се разиграва пред последните часове в Министерски съвет,
Коментари Харесай

ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА: Лена объркала протестите - Киро кани на спешна среща полицаите и пожарникарите, за да им се извини

Истинско шоу се разиграва пред последните часове в Министерски съвет, където пристрастеностите се нажежиха до краен лимит след брифинга на говорителката на Кирил Петков - Бориславова, научи ПИК от източници в Министерски съвет.

Припомняме, че Ленчето, известна в последно време и като " Гуглена ", разгласи, че Министерство на вътрешните работи разполагало с информация, че престъпни субекти получавали пари, с цел да се включат в митинга на служителите на реда и пожарникарите и да го радикализират.

Новината, колкото и неуместно да звучи, беше повторена още един път от Бориславова след въпрос на публицисти, и провокира вълна от неразбиране по какъв начин тъкмо престъпните субекти ще се включат в митинга в събота и по какъв начин тъкмо ще накарат служители на реда да се бият с служители на реда.
свързани новини79816преди 2 часа19640преди 32 минути
Освен всичко Ленчето изръси и че човек от листата на Кирил Петков, който той даде на прокуратурата, се занимавал с организацията на митинга в събота.

Оказва се обаче, че говорителката на премиера напълно не била наясно за кой протест става дума, разясниха пред ПИК източници в Министерски съвет. Бориславова по този начин се оплела от поредицата от митинги, които предстоят против кабинета, че изнесла информация, която се отнасяла за проведения за другата сряда митинг на " Възраждане " на Костадин Костадинов, а не за този на служителите на реда в събота.

След като станало ясно каква нелепост изръсила Лена, незабавно в Министерски съвет почнали да звънят телефони на представители на синдикатите на служителите на реда и пожарникарите. Стигнало се сделка двете страни да седнат за договаряния през днешния ден в 16.30 часа, а на срещата се чака държавното управление и в частност Кирил Петков и Бориславова да се извинят на органите на реда за абсурда, в който ги забъркаха.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР