Истинско предизвикателство може да бъде премахването на петна от грим,

...
Истинско предизвикателство може да бъде премахването на петна от грим,
Коментари Харесай

Хитри трикове за премахване на петна от грим и лак

Истинско предизвикателство може да бъде премахването на петна от грим, лак за нокти, декор дьо загар или червило. Но в случай че използваме някои трикове при упорити песна, можем да спасим облеклата и повърхностите, които са нечисти.

Пяна за бръснене

Ако капне върху вашите облекла декор дьо тенът или яркото червило могат да са доста упорити за унищожаване. Трудно биха се изпрали, само че в случай че ги напръскаме с пяна за бръснене преди този момент и използваме четка за зъби, с цел да втрием добре пяната може и да се получи. Трябва да подейства  в продължение на 15 или 20 минути преди да изперете.

Спирт

Спиртът е отлично средтво за унищожаване на твърдоглав грим, който е зацапал обичаната ви дреха. Може да го напоим в памучен тампон и да нанесем върху петното. Ако то е прекомерно настойчиво може напряко да излеем малко алкохол върху него и да оставим да подейства. Може да разтъркаме с ръце и по-късно да изперем с топла вода.

Почистване на леке от лак за нокти

Лакът за нокти може да се разлее по килима да вземем за пример, до момента в който се лакираме, да изцапа дивана или покривката. Тук са значими бързите дейности. Трябва да засипем петното със захар или сол. Лакът ще засъхне с тях и по този начин ще е по-лесно да бъде отстранен посредством изчегъртване.

Премахване на петна от червило

Има разнообразни разновидности за премахването на петната от червило, като единия от тях е да намокрим петното със алкохол. Трябва да го оставим да подейства двайсетина минути, да разтрием петното и по-късно да го изперем. Друг вид е да напръскаме с лак за коса, да оставим за 15 мин. и по-късно да изперем.

Надяваме се всички тези трикове да ви оказват помощ да се оттървете по-бързо от упоритите петна от грим!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР