Истинско безобразие се случи вчера в Народното събрание. Депутати-патриоти се

...
Истинско безобразие се случи вчера в Народното събрание. Депутати-патриоти се
Коментари Харесай

Безобразие! Депутати патриоти се гаврят с репортер в Парламента /видео/

Истинско безсрамие се случи през вчерашния ден в Народното събрание. Депутати-патриоти се изгравирах грозно и неприемливо с кореспондентка от телевизия „ Алфа “, откакто тя ги попита за какво не са подкрепили предлагането минималната пенсия да стане 300 лева
Припомняме ви, че в предизборната акция главното заричане на патриотите бе да работят за повишение на пенсиите и минималната работна заплата.

След като чу въпроса, депутатът Петър Петров попита няколко пъти репортерката Радослава Маринова какво долни дрехи носи, и настоя за отговор. След това изясни, че медията не му се е показала и е прекъснала доста значим диалог с въпроса си.

Емил Димитров –Ревизоро потегли към контра офанзива против журналиста, с обяснението, че не е подкрепил за покачване на пенсиите, тъй като: „ Волен по този начин ме помоли и аз се съгласих. Викам му: добре, ти си моя човек. Волен е най-велик. Той е слънцето и земята, без него не можем. Волене върни се, необходим си целия български народ, цялото човечество има потребност от теб. “ Ревизоро бе депутатът, който направи предлагането основният прокурор Сотир Цацаров да оглави КПКОНПИ и персонално го показа по време на чуването на претендента пред депутатите в комисията в Народно събрание.

Някои от депутатите, обезпокоени от въпроса на репортерката, пробваха да я изблъскат. Никой от тях не даде логичен и безапелационен отговор на въпроса, който касае стандарта на живот на милиони български жители. В отговорите се вижда само опит за бягство и неуважение, а видеото, публикувано в обществените мрежи, изрично потвърждава това

Вижте го:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР