Истинският си ренесанс изживя още през 2018 г. хитът на

...
Истинският си ренесанс изживя още през 2018 г. хитът на
Коментари Харесай

Ето защо Ноле, Сърбия, а и Балканите щурнаха по "Луда по тебе" на Камелия

Истинският си подем изживя още през 2018 година шлагерът на Камелия " Луда по тебе ”, който нощес Новак Джокович изиска да му бъде пуснат в София на тенис церемония в зала Арена, само че това не се случи. За сметка на това в хитова дискотека в София Камелия изненада Ноле и му пя " Луда по тебе ", до момента в който над него и Гришо летяха салфетки.


Но каква е повода парчето да плени милиони почитатели от Балканите?

Филмът " Южен вятър ” на режисьора Милош Абрамович. Вдъхновение за лентата режисьорът е намерил в деветдесетте години на предишния век. Намерението му било да покаже жестоката реалност в един трилър. Главните функции са поверени на Милош Бикович и Драган Бйелогърлич. Във кино лентата взе участие и българските артисти Ивайло Захариев и Христо Шопов.

Още тогава Камелия признава, че е останала извънредно сюрпризирана от лавинообразния интерес към този неин ретро шлагер отпреди две десетилетия и разяснява каква е историята към кино лентата и изпълнителката, запяла песента й на български език.

" Оказва се, че в последно време всички сърби са луди по " Луда по тебе ”. Една певица от сръбския Димитровград – Габриела Пейчев, която е с български корени, я пее във кино лентата " Южен вятър ”. Тя избира песента " Луда по тебе ” тъй като от детството й подухва доста хубави мемоари. Самата Габриела е взела участие в Pinkovi zvezde, а CECA й е била треньор ”.

В момента " Луда по тебе ” има милиони клипчета в интернет, на които се вижда по какъв начин сърбите пеят на български песента на Камелия.

Това си е казус. В белградски огромни клубове пускат " Луда по тебе ”, в Сърбия, Хърватия, Македония и Черна гора, Босна и Херцеговина песента влиза в техните най-популярни клипове в YouTube.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР