Истинският проблем започна преди две години с Covid-19. В този

...
Истинският проблем започна преди две години с Covid-19. В този
Коментари Харесай

Представител на международна компания: Руската продукция на зърно е с най-доброто качество

Истинският проблем стартира преди две години с Covid-19. В този миг имаме проблем със глобите към съветското държавно управление. Предлагаме логистична услуга. Сблъскваме се с доста висока цена в този момент. Това разяснява по време на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург Тайзер Алназер, представител на интернационална логистична компания за доставка на зърно.
И в този миг, когато виждам началото на този проблем, разбирам, че имаме ползата е единствено към европейски компании и страни, сподели още той.
Следващият проблем е блокирането на системата Swift. Първият проблем е паричният превод. Истинският проблем са глобите на Европа. Сега доста страни желаят да изнасят единствено своите производства на висока цена. Ние желаеме да получаваме пари от нашите клиенти отвън Русия.
От съветска страна имаме доста тласъци за експорт, увери Алназер.
Относно качеството на крайната продукция, считам, че съветската е с най-хубавото качество. В момента имаме доста огромен проблем с качеството по целия свят.
Мисля, че съветската продукция има доста положително качество и усет. Ако доста от страните не открият паричния превод за Русия, те ще изпаднат в сложна обстановка. Русия няма този проблем, безапелационен е предприемачът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР