Истинските причини, които стоят зад оставката на Мустафа Карадайъ се

...
Истинските причини, които стоят зад оставката на Мустафа Карадайъ се
Коментари Харесай

Орхан Исмаилов: Мустафа Карадайъ беше един подчинен на кукловодите председател на ДПС

Истинските аргументи, които стоят зад оставката на Мустафа Карадайъ се крият в това, че той беше един зависещ на кукловодите ръководител. Моторът на Движение за права и свободи е Делян Пеевски и това не е загадка за никого. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ ръководителят на партия „ Свобода и достолепие и някогашен зам.-министър на защитата Орхан Исмаилов.

Според Исмаилов някогашният към този момент ръководител на партията Мустафа Карадайъ в един миг е станал неуместен.
Стана неуместен с това, че в някои моменти стана несъответстващ в своето държание. Много от хората, даже от младежкото придвижване на партията, към този момент ги няма към него, той остана обкръжен от хора, които не са от същинското Движение за права и свободи. В същото време обаче той е извънредно правилен на партията, остана и в сърцето си правилен на Движение за права и свободи. Очевидно обаче лоялността към този момент не е задоволителна.
Показателно съгласно Орхан Исмаилов е, че Карадайъ е подал оставка малко преди конгреса на партията, когато съгласно него е можело просто да бъде елегантно преместен от тази позиция. Исмаилов пропомни и освобождението на председателското място в Движение за права и свободи от различен нейн някогашен ръководител – Лютви Местан, който сопред някогашния зам.-министър на защитата дори не е имал опция да каже за какво се отдръпва от поста.

 

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР