Истинските мотиви за този вот на недоверие са, че най-после

...
Истинските мотиви за този вот на недоверие са, че най-после
Коментари Харесай

Даниел Лорер разкри дали ПП биха работили с ГЕРБ и определи действията на Слави като огромно разочарование

Истинските претекстове за този избор на съмнение са, че най-сетне българското държавно управление стартира да демонстрира действителни резултати в битката с корупцията. Специализираното правораздаване към този момент е минало, Цацаров не е отпред на КПКОНПИ, спряхме вноса на незаконни артикули в България и в Европа през Капитан Андреево, прекъснахме зависимостта си от Русия - очевидно това им пристигна прекалено много. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 253
„ Вярвам, че в българския парламент, както и в обединението и измежду опозицията има депутати, които в действителност са отговорно пред своите гласоподаватели и аз разгадавам, че при гласуването ще изберат да не хвърлят страната в безпорядък “, акцентира той.

„ Погледнато исторически Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в сътвори едно събитие в българския шоубизнес, само че и едно голямо отчаяние в политиката. Той реши да тласне страната към едно неразбираемо бъдеще “, посочи министърът на нововъведенията и растежа.

разяснява и думите на президента във връзка договарянията с депутати за поддръжка на кабинета. „ Президентът би трябвало да знае, че Народното събрание не е магазин. Единственото значимо е съвестта. Нашият зов към депутатите е да последват съвестта си. Всички бяхме определени да спрем течовете в страната и да се засилят контролните механизми “, разяснява той. Лорер предвижда, че в случай че падне държавното управление, ще се върне остарелият модел на ръководство.

„ Изключително значимо е да няма личностни спорове в обединението. Ние би трябвало да си приказваме за нещата, които вършим за страната. Нито един от останалите съдружни сътрудници не споделя, че го наскърбяваме и работата с тях върви отлично. Темата за Република Северна Македония (РСМ) е най-удобната дъвка сега. През последните 10 години никой в Европа не знаеше какво желае България от РСМ. Благодарение на нашите старания, Европейски Съюз застана зад справедливите претенции на България – да се подсигуряват правата на българите в РСМ и спазването на Договора за добросъседство “, изясни министър Лорер.

На въпрос дали от " "  са склонни на коалиция с, отговори: „ Това че господин Борисов е обрисувал с кого би работил е добре. Ние обаче работим с хора, които работят за това България да стане правова и богата страна. Ние работим с хора, които имат вяра в това, което България би трябвало да свърши. Не можем да преговаряме с партии, които въплъщават неналичието на правда в последното десетилетие. Важно е партиите и техните управления в Народното събрание да осъзнаят, че корупцията би трябвало да спре. В момента управлението на въплъщава този модел “, акцентира той.

Попитан дали са склонни да продължат да ръководят, само че да заменят Кирил Петков отпред на страната с различен, съобщи: „ Ние нямаме повече политика обвързвана с избрани лица, няма постове за избрани хора. Ние сме определени да преведем страната през тези рецесии. По отношение на Има Такъв Народ имам вяра, че има хора, които са виновни пред своите гласоподаватели и те ще кажат на своите управления, че политиката която се предлага е добра и не желаят страната да се хвърли в безпорядък. Дали някой е сърдит на различен не трябва да се отразява на работата за България “, акцентира Лорер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР