Истинските фенове на Coca-Cola ще знаят, че McDonald's Coca-Cola има

...
Истинските фенове на Coca-Cola ще знаят, че McDonald's Coca-Cola има
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават защо Coca-Cola от McDonald`s има толкова различен вкус

Истинските почитатели на Coca-Cola ще знаят, че McDonald's Coca-Cola има доста по-добър усет от кутия, купена от магазина, и McDonald's най-сетне изясни логиката зад това то.

Много хора са заговорничили от години за какво е толкоз добър на усет, а в този момент McDonald's ни даде отговора, който всички сме чакали. Когато пъхнете своя Big Mac, няма нищо по-приятно от това да отпиете глътка кока-кола на McDonald's. И макар че рецептата се пази в загадка, McDonald's са отворени за това по какъв начин са създали своята да има толкоз добър усет и разкриха, че всичко зависи от метода, по който я смесват.

Веригата за бързо хранене пусна изказване и показа за какво е толкоз вкусно и макар че настояват, че се придържат към насоките, избрани от Coca-Cola, всичко се свежда до смесването по неповторим метод. „ Има доста аргументи Coca-Cola да има толкоз страховит усет в McDonald's. Ние просто следваме насоките, избрани от Coca-Cola, и подхващаме стъпки, с цел да подсигуряваме, че сервираме висококачествена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР