Истински взрив в социалните мрежи предизвика пускането от ареста на

...
Истински взрив в социалните мрежи предизвика пускането от ареста на
Коментари Харесай

Мрежата: Арестът на Борисов беше жалък опит за PR, пълен кретенизъм и излагация

Истински гърмеж в обществените мрежи провокира стартирането от ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, които нощес бяха арестуван без ясни претекстове, доказателства и документи. Според членовете на ГЕРБ акцията от страна на ръководещите е жестоко проявление на демокрацията. По-рано през днешния ден стана ясно, че Министерство на вътрешните работи не е предложило непрекъснат арест за Бойко Борисов, а юристът му Менко Менков съобщи, че той още не е разпитан и не е ясно в какво е упрекнат.

Ето и част от мненията:

Николай Бареков:

" Мащабната интервенция " на Рашката и Киро Най-тъпото се оказа доста огромна крачка към връщането за четвърти път на власт на Бойко Борисов. В праймтайма на Баджак новините някогашният министър председател излиза като победител и жертва по едно и също време. Ето полежа и в ареста на дървена скамейка цяла нощ без доказателства и без да му предяват обвинявания. Смях. Никаква " Европейска прокуратура " няма намесена в " интервенцията " по спасяването на канадското мекере и менте Киро Петков- таман противоположното, ментетата омаскариха Лаура Кьовеши и злоупотребиха с името и, до момента в който румънката им беше " на крайници " в София. Жалък опит за " Кризисен пиар " на едно злощастно, натрапено и неспособно ръководство, приключил с грандиозното му осиране. " Осиране " е точният термин. Сега следва STOP и скорошни избори! Промяната ще пристигна същински, когато я пожелае и реализира целият български народ, без да му се натрапват извън и от вътрешната страна злополучни циркаджии със селски нрав, опаковани като л@йна в целофан. Не забраввйте - цената на всяка патологична власт на всеки патогенен измамник ще се заплаща от целия български народ с десетилетия.



Мартин Карбовски:

Пускат Борисов.

Вчера ви споделих, че няма на какво да се радвате. Правителството на Кирил Петков е неуместно и шашмаджийско държавно управление. Просто арестуваха човек, на който не предявяват обвинявания.

Те възкресиха Борисов с гламав възторг и порочна концепция за цирк.

Оставка.

Стойчо Стойчев:

След снощното крушение, лицата Биосферен резерват и КП дължат най-малкото извинения на: 1. Всички български жители, задето подлудиха страната за 24 часа с цялостния си кретенизъм;

2. Всички жители, които желаят правов ред и обикновено ръководство, тъй като се подиграха с техните очаквания за правосъдие;

3. Своите ибиратели, задето ги посрамиха с цялостната си палячовщина; 4. Плеядата коментатори, които цяла нощ и ден се видяха в знамение да оправдават и аргументират този цялостен фарс;

5. Г-жа Кьовеши, чието име намесиха в неистовата си гаменщина. Сигурен съм, че тях не ги е позор. Аз обаче се срамя, че тези детайли се титуловат министри и ръководещи. Срам ме е от тях, доста ме е позор!




Стефан Ташев:

Мисля, че след довечера оставката на Кирил Петков и Бойко Рашков е наложителна



Малина Едрева:

Фиаското на Рашков и стажантите в политиката завърши. Какъв позор за България - 21 век, член на Европейския съюз. А за демократичния свят, тематиката е Украйна. Зеленски, подсилен на място, в Киев, от министър председателите на Словения, Полша, Чехия. Тук е преломната точка. Работата в действителност е на равнище “Всеки самичък си преценя”. Дано мисленето не е превилегия.



Ивелин Николов:

ЗАЩО ВЛАСТТА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ В ДУБАЙ ПРИ БОЖКОВ Всичко стартира със известие от Министерство на вътрешните работи, че Борисов е арестуван в границите на огромна интервенция във връзка със 120-те сигнала за закононарушения в България, оповестени от европейския основен прокурор Лаура Кьовеши. Медийно беше " задържана " и Менда Стоянова. Днес Министерство на вътрешните работи си призна, че европрокуратурата няма общо със случая. Екшъна мина и през скромното самопризнание на Асен Василев и Христо Иванов, че Борисов е в ареста поради Васил Божков. Рашков избяга от публицистите. Явно за него не е нещо изключително, че е задържан водач на опозицията. През последните часове на деня, малко преди да изтече ареста на някогашния министър председател, от юриста на Бойко Борисов Менко Менков разбираме, че клиентът му не е разпитван. Просто си е седял арестуван. Не са предоставени никакви материали на юриста на Борисов. От прокуратурата разбираме, че Министерство на вътрешните работи не е предоставило и на тях материали, с цел да издигнат обвиняване или да изискат задържане до 72 часа. Това обаче не може да свърши по този начин. Краят би трябвало да е ОСТАВКА на държавното управление и да си вървят в Дубай при Божков. Едва ли ги интересува ръководещите, че нанесоха репутационни вреди на България с това осъществяване. Все отново са за малко у нас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР