Истински ужас се е разиграл в софийското село Долни Богров,

...
Истински ужас се е разиграл в софийското село Долни Богров,
Коментари Харесай

Мъж загина при тежка катастрофа в Долни Богров

Истински смут се е разиграл в софийското село Долни Богров, написа " Телеграф ", представен от.

Лек автомобил, ръководен от 47-годишен лидер е помел 6 бетонни защитни топки на тротоар, след което се е забил в дирек. В резултат на случая е умрял 51-годишен мъж, който е бил на седалката до водача.

Екшънът се разиграл в нощта на събота против неделя. На лидера към този момент е повдигнато обвиняване, оповестиха от прокуратурата.

От там оповестиха, че към този момент са събрани доказателства, които наблюдаващият прокурор е оценил като задоволителни за привличане на 47-годишния мъж, към наказателна отговорност.

Установено е, че обвиненият управлявал автомобила без да е имал нужната дееспособност, защото книжката му е отнета в края на 2012 година. Катастрофиралият автомобил е благосъстоятелност на 22-годишен юноша и е конфискуван доказателство при огледа на местопрестъпление.

С разпореждане на прокурор в СГП обвиненият е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде взето решение по отношение на внасяне на искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с обвинения.

Разследването по случая продължава с разпити на очевидци, осъществяване на нужните експертизи, както и на други дейности по следствието за изясняване на всички условия по случая в сходство с условията на закона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР