Истински ужас е станал на столичния бул. "Черни връх", на

...
Истински ужас е станал на столичния бул. "Черни връх", на
Коментари Харесай

Свидетел с шокиращи разкрития за катастрофата на Милен Цветков

Истински смут е станал на столичния бул. "Черни връх ", на който през днешния ден, при тежка злополука, издъхна известният публицист и ефирен водещ Милен Цветков. Читател на Блиц, поискал анонимност, е станал очевидец на самия конфликт. Той е и от хората, притекли се на помощ на водещия в първите минути, след ужасяващото меле.

„ Бях на светофара в насрещното и видях всичко. Цветков беше спрял с колата си на червен светофар, а един джип се вряза в него. Влетя с над 100 километра откъм гърба “, споделя очевидецът пред медията ни.

„ Извадихме Цветков от колата, глътна си езика, само че му помогнахме. Опитвахме се да го държим в схващане до момента в който пристигна колата за спешна помощ. В нея обаче… Потресен съм “, съобщи той.

По думите му не е имало никакъв спирачен път от страна на джипа, блъснал колата на известния публицист. „ На лидера на джипа му нямаше нищо. Беше пишлеме на към 20 години. При него имаше още едно момче на предната седалка, само че то избяга. На задната седалка имаше момиче, което също беше невредимо “, добави очевидецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР