Истински студен душ обля синя България днес по обяд, когато

...
Истински студен душ обля синя България днес по обяд, когато
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Левски разпродава звездите си

Истински леден душ обля " синя " България през днешния ден по обяд, когато стана ясно, че договорката за покупката на клуба пропадна. Неприятният за клуба процес на събитията утежнява още повече обстановката в Левски, който е с насъбрани многомилионни задължения. При очертаващия се банкрут на клуба краткотрайното избавление е да последват незабавни продажби на футболисти, написа БЛИЦ. 

Ръководството отпред с Наско Сираков се принуждава да предприеме този ход, внезапно променяйки курса. Напоследък Станимир Стоилов обясняваше, че Левски няма да се разделя с титуляри и задачата е надграждане. Сега обаче " сините " са подготвени да продават, с цел да влязат приходи в празната каса на клуба. 

В последните месеци на " Герена " отхвърлиха няколко оферти за свои играчи. Сочи изпрати оферта за 1,7 милиона евро за Хосе Кордоба, само че Наско Сираков я отхвърли. Тойне желаеше да продава никой от главните футболисти, вярвайки, че прословутата договорка с " Юнайтед груп " ще стане факт. Босът на Левски отхвърли преференциална оферта за централния бранител и от Брьондби, както и от Съединени американски щати.

Интересът на Сочи към панамския национал е настоящ. Трансферният пазар в Русия ще затвори на 22 февруари. За момента Сочи не се е подсилил с централен бранител. Брьондби обаче към този момент няма по какъв начин да притегли Кордоба, защото пазарът в Дания затвори. Този в Съединени американски щати пък е отворен чак до 24 април.

Сираков и компания са подготвени да изслушат оферти за всеки собствен състезател след неуспеха на договорката с " Юнайтед Груп ". В последните месеци обект на интерес от непознати клубове, с изключение на Кордоба, бяха още Андриан Краев, Уелтън и Ноа Сонко Сундберг. 

Турция също е допустима дестинация за някой от възпитаниците на Станимир Стоилов. Пазарът там затваря на 18 февруари. Трансферите в Унгария пък могат да се реализират до на следващия ден, в Швейцария - до четвъртък. В Чехия, също като в Русия, пазарът е отворен до 22 февруари. В Китай и Полша - до 28 февруари, а в Норвегия - чак до 31 март.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР