Истински словесен дуел проведоха в ефира на Нова телевизия д-р

...
Истински словесен дуел проведоха в ефира на Нова телевизия д-р
Коментари Харесай

Мангъров и Симидчиев в спор в ефир заради мерките и ваксините

Истински вербален двубой организираха в ефира на Нова телевизия доктор Александър Симидчиев и доцент Атанас Мангъров.

" Това, за което се бяха събрали жителите на митинга, е да се отстранен зелените документи и аз съм склонен, тъй като те са рискови и ненужни - стартира доцент Мангъров. - Когато човек е имунизиран, той получава този документ, с който може да се движи на всички места, само че той може да заразява други хора, не по-лошо от неимунизирания, само че той не може да се движи свободно. " Според него хората стачкуват, тъй като никой не желае да чуе здравната логичност.

" Опитват се да ги мачкат по най-елементарен метод - уточни Мангъров. - Не Бил Гейтс, а обикновената епидемиологична логичност е, че имунизираният е по-опасен от неимунизирания. "
Данните, които доктор Симидчиев сподели, с цел да опровергае тезите на Мангъров и антиваксърите.
Сертификатът е в случай че човек е тестван, в случай че е с ваксина, в случай че е преболедувал и в случай че има ваксина, на никое място антителата не са индикатор, изясни Симидчиев.

" Когато човек е с тест, вероятността той да заразява е 90% по-малка сред 24-48 часа до 75 часа съгласно данни на другите страни - изясни Симидчиев. - Когато е имунизиран той популяризира вируса 63% по-малко, тежкото боледуване спада със 70%, а смъртността с 90%. По отношение на боледуването не знаем в какъв % тези хора заразяват, тъй като имунната реакция е друга, някои имат изразена реакция, други не. "

След което доктор Симидчиев упрекна Мангъров, че не борави с медицински данни и се пошегува, че на митингите се приказва за международната интрига, за Ротшилд, Рокфелер и Гейтс.

" Това са страните по имунизация - уточни още Симидчиев. - Тези в алено не симпатизират на Бил Гейт - Куба, Унгария, Русия, Китай - половината свят към този момент е имунизиран, а ние седим и споделяме, че е огромна интрига. Китай създава ваксини, Русия създава ваксини. "
" В Нидерландия са имунизирани на 86%, над 50% са с трета доза и тя е в четвърти локдаун, за какво ", попита Мангъров.

" Защото си пазят живота - опонира Симидчиев. - Те боледуват, само че не не престават да умират. "
В долния край е фоновата смъртност, пиковете демонстрират по какъв начин скача смъртността при пандемичните талази.
" Ваксинираните в интензивни отделения са 208 души - не бе склонен Мангъров. - Хоспитализираните имунизирани са над 5 хиляди души, инфектираните имунизирани са 35 хиляди Има 564 умряли, тъй като са имунизирани, 26-годишно момче си е отишло 2 седмици след имунизация с дипсиндром. "

Кой сподели, че има връзка сред двете, попита Симидчиев.

Има връзка, отговори Мангъров.

Ще подаря на доцент Мангъров цялата директория, с цел да види данните по света, отвърна Симидчиев.

" Ваксините не са 100% решение - изясни Симидчиев - само че са най-хубавото, което имаме сега. " Доцентът още веднъж не бе склонен: " Ваксини, създаващи антитела против шипчестия протеин при един от първите разновидности, няма по какъв начин да са ефикасни против новите разновидности. Симидчиев да си приказва каквото желае, Холандия и Израел са в локдаун. "

" Това не е правилно - ядоса се доктор Симидчиев. - Сега ще ви дам данни, тъй като хората, които носят тежестта на специалността, не трябва да приказват по този метод. В началото на пандемията, когато Мангъров стартира да приказва за вируса, всички ние знаехме еднообразно, Мангъров говореше от опита на инфекционист, а аз от този момент не съм спрял интензивно да чета. Само за информация - при съвсем еднообразно население у нас и в Израел, там умрелите за последните 3 месеца са 254 умряли, а у нас 9814. Понеже доста приказваме. "
Д-р Симидчиев бе подготвил цяла директория с данни от целия свят, опровергаващи антиваксърските тези.
" Още толкоз са починали от несъответстващи ограничения против коронавирус ", опита да опонира Мангъров. След което той разгласи, че има 564 души на умряли поради това, че са имунизирани, кой ще поеме отговорност.

" Това са подправени вести, докажете го ", пресече го доктор Симидчиев, само че Мангъров се измъкна с алегория.

След което Симидчиев му сподели данните за смъртността в страната - в долния край е фоновата, нормалната, а пиковете съответстват с пандемичните талази.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР