Истински скандал се заформя в Москва след като изтече телефонен

...
Истински скандал се заформя в Москва след като изтече телефонен
Коментари Харесай

Изтече телефонен разговор: Привърженици на Путин го наричат „джудже с Наполеонов комплекс“

Истински скандал се заформя в Москва откакто изтече телефонен диалог сред последователи на съветския президент Владимир Путин, в който те го назовават „ джуджето с Наполеонов комплекс “, написа немското издание „ Фокус “.

В записа се чуват гласовете на музикалния продуцент Йосиф Пригожин и на азербайджанския олигарх Фархад Ахмедов. Те разискват войната и съветското управление, като искрено подлагат на критика Владимир Путин. 

Вижте коментара на заместник-главния редактор на „ Дневник “ Петър Карабоев и някогашния зам.-министър на външните работи Любомир Кючуков

Въпреки, че са считани за поддръжници на съветския президент , те го наричат „ Сатана “ и „ джудже “ с „ комплекс на Наполеон “.

„ Ти го прецака. Всички. Путин сподели: „ Докато имаме войска, всичко е наред “. Просто се оказа, че армията даже не съществува “, оплаква се Ахмедов и продължава с мнения в същия дух още към 35 минути.

Любопитен е и обстоятелството, че в диалога сред Пригожин и Ахмедов думата „ к**ва “ (блядь) е използвана цели 157 пъти.

Властите в Киев предизвестиха, че Беларус ще се трансформира в нуклеарен пленник на Москва

Първоначално Йосиф Пригожин отхвърли подобен телефонен диалог в действителност да се е състоял. По-късно обаче той изясни, че не може да си спомни за това телефонно позвъняване.

Аудиото сред олигарха и музикалния продуцент беше коментиран и от ръководителя на частната войска „ Вагнер “ Евгений Пригожин, който даде да се разбере, че няма нищо общо с Йосиф Пригожин макар идентичните семейства. Той дефинира Йосиф като „ мек човек “, който не приказва толкоз непристойно.

За това са се споразумели президентите на двете страни

„ Възможно е този, който е направил тази специфична интервенция и е разгласил този диалог, да е помислил, че аз приказвам “, подозира шефът на бойците от „ Вагнер “.

До момента единствено Фархад Ахмедов не е излязъл с позиция за записа, в който проклина Владимир Путин.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР