Истински празник настъпи в Англия преди ден. Крал Чарлз III

...
Истински празник настъпи в Англия преди ден. Крал Чарлз III
Коментари Харесай

Великолепната седморка! Внуците на Чарлз III подлудиха света на Коледа (Снимки)

Истински празник настъпи в Англия преди ден. Крал Чарлз III и фамилията му направиха обичайна фамилна разходка до параклиса в имението Сандрингам, а появяването на тримата му внуци провокира безспорен възторг. Кралят, който показва чудесно разположение на духа, напряко завоюва сърцата на британците. А дребните принцове и принцеса Шарлот дефинитивно разтопиха всички.

" Те са в действителност превъзходната седморка! Абсолютно забележителни и доста благи ", разясняват кралски почитатели. Принц Луи, който рядко се появява пред обществото, този път също пристигна съпроводен от майка си. И до момента в който Кейт го държеше крепко за ръка,  Шарлот и Джордж сами общуваха с хората, приемайки цветя и дарове от всички.

Малките принцове бяха извънредно щастливи да бъдат измежду хората, като Луи несъмнено обра овациите на народа. " Толкова занимателно дете. Джордж и Шарлот се държаха като съществени хора, поздравяваха учтиво, благодаряха, отправяха пожелания, само че Луи.... Той беше толкоз натурален и по този начин щастливо се усмихваше на всички ", разясняват впечатлени почитатели.

Това е първа поява на крал Чарлз III като монарх и първата му Коледа като държател. Вече се възнамерява коронацията да бъде напролет следващата година. А Меган и Хари, както стана ясно, бяха поканени, само че не се чака да участват.
 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР