Истински подарък е в този момент, първокласна възможност, през тези

...
Истински подарък е в този момент, първокласна възможност, през тези
Коментари Харесай

Ципрас: Истински подарък е през тези два дни да разговаряме с имена

Истински подарък е в този миг, първокласна опция, през тези два дни да беседваме с имена за това кой, какво и по кое време ще даде, съобщи гръцкият министър председател Алексис Ципрас в отговор до водача на „ Нова народна власт “ Кириакос Мицотакис по въпроса за мечтаното разискване и гласуването на съмнение от държавното управление.
В 18 часа локално време ръководителят на гръцкия парламент насрочи съвещанието. А съгласно информацията от Атина гласуването евентуално ще бъде в събота в среднощ.
Както заяви кореспондента на МИА от Атина, чака се по време на двудневното съвещание водачите на партиите и депутатите да обсъдят съглашението сред Македония и Гърция. А днешното съвещание на Народното събрание, макар че се отнасяше за стопанската система и новият пакет ограничения, се трансформира в полемика и взаимни обвинявания по отношение на наличието на Договора. Вероятно това е знак какво ще последва в идващите, малко повече от 48 часа, написа БГНЕС.
Гръцкият министър председател, отговаряйки на нападките на водача на „ Нова народна власт “ съобщи, че " Мицотакис е избрал да се превъплъти в облика на дипломат на същинския водач на партията Андонис Самарас ".
Ципрас насочи остри обвинявания към Самарас, че той е имал огромна отговорност по въпроса с името, а в предишното не е направил нищо в две обстановки през 90-те, когато Македония е била заведена под конституционното й име.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР