Истински обрат в Игри на волята нагорещи страстите сред феновете,

...
Истински обрат в Игри на волята нагорещи страстите сред феновете,
Коментари Харесай

След Игри на волята: Михаела взриви мрежата с това ВИДЕО з...

Истински поврат в " Игри на волята " нагорещи пристрастеностите измежду почитателите, след неочакваното овакантяване на основен състезател

След последния лайф изненадващо от риалитито си потегли Михаела, която мнозина сочеха освен за сигурен финалист, само че даже и за победител в тазгодишното четвърто издание на риалити формата.

Чаровната брюнетка, която е луда фенка на рисковите прекарвания, направи доста мощна игра и накара всички на Арената да я почитат поради отдадеността в борбите и в връзките отвън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, сигурно ще предизвика редица мнения оттук насетне.

" Искам да си запазя хубавите мемоари, а другите да оставя зад тила си. Не се дразня на никой в игри, въпреки че някои девойки се обърнаха против мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи до дъно, само че въпреки всичко по този начин са решили другите ", показа Мишето пред Гала в " На кафе ".

Приятелят на хубавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, тъй като бил повече от сигурен, че точно тя ще е огромния победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението сред Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се придвижи и отвън него, Михаела отвръща, че двете са в естествени връзки и напрежението е останало в предишното.

Риалити героинята призна още, че с Ралица са основали хубаво и мощно другарство, не престават да са все по този начин близки и доста постоянно се виждат, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР