Истински неограничени планове с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и

...
Истински неограничени планове с мегабайти, минути за разговори, SMS-и и
Коментари Харесай

Unlimited – истински неограничени планове с мегабайти, минути и SMS-и от VIVACOM

Истински неограничени проекти с мегабайти, минути за диалози, SMS-и и MMS-и – в най-бързата мобилна мрежа в Европа*. VIVACOM стартира да предлага революционни мобилни проекти, които включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за диалози, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират сред два разновидността - Unlimited 50 и Unlimited 150.
За разлика от останалите проекти на пазара, новите оферти на VIVACOM не понижават скоростта след привършване на избрана квота. Клиентите на тези проекти ще могат да употребяват мобилни данни без значение от своето ползване.
Всички клиенти могат да се възползват от Unlimited 50 на цена 34.99 лева на месец и по този начин да получат неограничени мегабайти със скорост до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лева на месец и обезпечава неограничени мегабайти на скорост до 150 Mbps.
Наред с неограничените благоприятни условия за другарство и развлечение, с новите проекти потребителите получават и редица безвъзмездни спомагателни услуги – музикалната стрийминг платформа TIDAL и 128 GB облачно пространство от pCloud. На разположение е и комфортният и функционален цифров портфейл Pay by VIVACOM.
Новите проекти са част от дълготрайната тактика на VIVACOM да предлага на потребителите повече благоприятни условия за другарство и шерване, както и достъп до новаторски услуги, които улесняват всекидневието ни благодарение на технологиите.
Модернистичната визия на компанията се отразява и в обновеното лого и образна еднаквост на марката, който повече от 10 години се постанова като желан телеком сътрудник за потребностите както на частни, по този начин и на бизнес клиенти и държавни институции.
„ Принадлежността към фамилията на United Group открива нови хоризонти за още по-голям напредък и развиване пред VIVACOM. Освежаването на образната еднаквост на марката в унисон с най-актуалните международни трендове отразява тактиката ни за позициониране на VIVACOM в бранд, предлагащ най-хубавите услуги и потребителско преживяване. “, разяснява основният изпълнителен шеф Атанас Добрев.

„ Нашите нови мобилни проекти с същински неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и са значима стъпка към обезпечаването на още по-добро потребителско преживяване. Те дават на нашите клиенти освен това от услуга – чувството за същинска независимост и неограничени благоприятни условия, което е и смисълът на нашия бизнес. “, прибавя още той.
Стартирането на проектите Unlimited е част от тактиката на VIVACOM да удовлетворява потребностите на потребителите и да усъвършенства техния живот, като обезпечава най-хубавите телекомуникационни услуги. Компанията ползва този метод и към услугите си за закрепен интернет. Миналата година VIVACOM стана първият оператор в България, който стартира да предлага супер високи скорости до 10 Gbps в оптичната си мрежа. Тази високоскоростна съгласуваност към този момент обезпечава нови благоприятни условия за работа, обучение, развлечение и разнородни цифрови услуги както на частни, по този начин и на бизнес клиенти.
Пълната информация за проектите Unlimited може да видите тук:. 
* Според разбор на Ookla®, учреден на данните от Speedtest Intelligence® за вторите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР