Истински ли са извънземните, показани в Мексико? Този въпрос развълнува

...
Истински ли са извънземните, показани в Мексико? Този въпрос развълнува
Коментари Харесай

Какъв е истинският произход на извънземните от Мексико?

Истински ли са извънземните, показани в Мексико? Този въпрос развълнува света, откакто в мексиканския парламент се организира чуване за НЛО, а уфолог показа две мумии с изказванието, че не са човешки същества. Ето какви са обстоятелствата.

Два саркофага с положени в тях дребни създания с издължени глави и по три пръста на всяка ръка, на възраст към 1000 години. За тях мексиканският публицист и уфолог Хайме Маусан съобщи под клетва, че не са човешки същества.

" Това е най-важното нещо, което се е случвало на човечеството, тъй като може да ни даде опция да поддържаме връзка с различен разсъдък ".





Твърденията си поддържа с проучвания, направени от Националния самостоятелен университет на Мексико. Оттам обаче обявиха, че имат отношение само към установяването на възрастта на мумиите, само че не и произхода им.

" Лабораторията към Института се разграничава от всяко следващо потребление, пояснение или неправилно показване на резултатите ”.

В известието се показва още, че пробите постъпват в университетската лаборатория през май 2017 година от частен клиент и става дума за 0,5 грама кожна и мозъчна тъкан. Изследвани са по метода на радиовъглеродното датиране. Резултатите не са обществено показани, защото става дума за комерсиално съглашение.

Пред Ройтерс самият Маусан признава, че показаните пред Конгреса резултати не са от показаните две мумии, а от напълно друго тяло, което се намира в Перу.

" Намерени са на същото място. Изглеждат по същия метод, идентични са. Не са направени проби на двете тела, с цел да не бъдат повредени ".



Докато подозренията за операция се ускоряват, по-наблюдателните виждат, че показаните в мексиканския парламент същества поразително наподобяват на друго, показано в документален филм от 2017 година Видеото, в което още веднъж взе участие Хайме Маусан, е качено на платформа, известна с разпространението на искрено подправени, псевдонаучни, тайни и паранормални теории.Още тогава инспекция на американски фактчекъри от Snopes.com демонстрира, че става дума за изкуствено съчетаване на човешки и даже скотски остатъци.

Реакция пристигна и от Перу, където са открити показаните за извънземни същества. Властите зададоха въпроса, по какъв начин са се оказали в Мексико и оповестиха началото на следствие по случая.

" Не се тормозя, не съм направил безусловно нищо нелегално. Трябва да стартира следствие. Един ден тези тела би трябвало да се върнат в Перу, само че стига перуанското държавно управление да се ангажира да ги изследва и да има музей, където да бъдат съхранени ".

Изслушването в мексиканския Конгрес подвигна звук, само че не удостоверява достоверността на хипотетичните извънземни мумии. Не са показани научни доказателства и няма самостоятелна експертиза по тематиката за НЛО. Научната общественост счита, че по-скоро става дума за остатъци от естествен човешки генезис и изказванията на самообявилия се за уфолог мексикански публицист са манипулативни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР