Истински кошмар преживя майка на две деца от Асеновгра след

...
Истински кошмар преживя майка на две деца от Асеновгра след
Коментари Харесай

Кошмар в Асеновград: Майка бяга с децата си от пияния си съп...

Истински призрачен сън претърпя майка на две деца от Асеновгра след тормоз от брачна половинка си. Той проявявал експанзия след приложимост на алкохол, като се стигнало до заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение. 

Отношенията сред двамата се влошили внезапно през предходната година. Това се случило, защото след използването на алкохол брачният партньор проявявал експанзия по отношение на спрямо жена си. По заведеното дело в началото била издадена Заповед за незабавна отбрана, а след това делото завършило с решение на съда в Асеновград в края на януари тази година. След това е издадена Заповед за отбрана бащата на децата се задължава да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение, да не доближава половинката си, работното й място, както и местата за обществени контакти и отдих за период от 6 месеца. 

Заповедта е връчена на насилника, само че не след дълго той я нарушил. Вечерта в последния ден на март тази година брачният партньор си хванал такси и тръгнал към дома на жена си.  Спрял начело и се насочил към вратата на двора на парцела. Майката забелязала, че идва, изплашила се и незабавно се обадила на тел. 112.  Пияният брачен партньор почнал да вика. Тя злязла на терасата и му споделила да си
отива, защото нарушава заповедта и е повикала полицията. Мъжът обаче не я послушал и почнал да рита входната врата. Счупил я и проникнал в постройката, а след това и в жилището през незаключена врата. Вече изпаднала в смут, майката взела децата и съумели да избягат на открито. Съпругът ги последвал. Държал се несъответстващо и отправял към своята брачна половинка нецензурни и обидни думи. В този миг на място пристигнала патрулка от районното в Асеновград. Последвал арест. 

За нарушаването на заповедта асеновградчанинът получил санкция в размер на 1000 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР