Истински коледен подарък са на път да получат феновете на

...
Истински коледен подарък са на път да получат феновете на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев подсилва ЦСКА с много класен играч


Истински коледен подарък са на път да получат почитателите на ЦСКА и треньорът Стойчо Младенов! По информация на Novsport в последните часове притежателят на клуба Гриша Ганчев съвсем е завършил договарянията за класно попълнение, което ще укрепи тима в битката за купата с Лудогорец. По наша информация става дума за изобретателен халф, който има сериозен опит в топ шампионатите на Европа.

Освен него в ЦСКА се чака да дойде най-малко още един нов състезател, който да вдигне класата на тима. Стойчо Младенов получи увещание, че няма да се жалят средства за укрепване на състава за пролетта. Това стана след успеха с 1:0 над Лудогорец в последния мач за календарната година в Efbet лига. След него " алените " приближиха водача единствено на 2 точки при оставащи 13 кръга до края на сезона.

Добра вест за Младенов е и фактът, че към този момент индикациите сочат оставане в тима на звездата Кайседо. Голаджията от Еквадор е мечтан от няколко тима в чужбина, само че нито един от тях не е податлив да извади желаните от управлението на ЦСКА 5,5 милиона евро трансферна сума.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР