Истински женски сблъсък за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще

...
Истински женски сблъсък за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще
Коментари Харесай

Женски сблъсък за оцеляване тази вечер в Hell’s Kitchen България

Истински женски конфликт за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще забележим. Опитната Недялка ще се изправи против началната учителка Галя в яростна битка на смъртни врагове, в която едната ще напусне надпреварата вечно и ще загуби в конкуренцията за 100 хиляди лв.. Обстановката в кухнята ще е нажежена до алено, ще хвърчат искри в трагична конкуренция, в която устрема за превъзходство ще е толкоз мощен, че всяка една от дамите ще е подготвена на всичко, единствено с цел да победи. Новият епизод ще ни сервира вълнуващи обрати и непредвидени реакции, враговете ще станат другари, а приятелите – врагове, а Кухнята на Ада ще се тресе от страсти, упоритости и гневно предпочитание за успех.

Недялка и Галя облякоха оранжевите престилки – едната, тъй като се поддаде на суматохата и съобщи другар, а другата – реагира трагично, изпусна нервите си и разреши на страстите да преобладават в кухнята. Коя ще отбрани черната си куртка и коя ще си тръгне на финалната права на надпреварата ще разберем тази вечер.
 Недялка NOVA
Шеф Виктор Ангелов ще изправи двете претендентки за победа пред предизвикателство да готвят шедьоври в кухнята – неустоими ястия, които омагьосват. Задачата на пръв взор ще бъде лесна, само че ще крие голям брой клопки, а с цел да ги преодолеят ще се желаят топ готварски умения и техники, въображение и мощна душeвност. Защото единствено оня, който овладее страстите си и невъзмутимо покаже на какво е кадърен ще завоюва. Зрителите на NOVA ще се насладят на вълнуващи моменти, в които един готвач изненадващо ще се прояви като стожер на спокойствието и поддръжката – много ненадейно за него държание, което обаче ще изиграе значима роля за изхода от днешния под напрежение дуел.
 Кухнята на Ада NOVA
Времето за финалната борба в Кухнята на Ада наближава и напрежението измежду топ готвачите на началник Ангелов повишава конкуренцията и волята за триумф ще става неудържима. Емоциите ще са под налягане и довечера, в която един готвач ще постанова лудо движение в Hell’s Kitchen България и ще накара всички останали да се преценяват с него. Изненадващи решения и обрати ще слагат осъществяването на вечерните поръчки на карта, само че ненадейно черните командоси ще покажат като един на какво са способни. Един готвач ще съобщи себе си с желязна ръка, ще има усмиряване на опърничави, адреналинът ще е висок до небесата, а свадите ще избухват като бомби със закъснител. Но най-после даже началник Ангелов ще е впечатлен от резултата, а в Кухнята на Ада ще царува невиждана атмосфера. Кой ще бъде готвачът довечера, който ще заслужи овациите и на кого ще се окаже, че може да се разчита в Hell’s Kitchen България – гледайте от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

ледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР