Истински хит сред плодовите заглавия е българската игра 40 супер

...
Истински хит сред плодовите заглавия е българската игра 40 супер
Коментари Харесай

Има ли натрупващ се джакпот ротативката 40 Супер Хот?

Истински шлагер измежду плодовите заглавия е българската игра 40 супер хот

Съвременните онлайн платформи за залагане имат същинска съкровищница от слотове. Предлагат се най-различни игри на най-различни тематики. Ако би трябвало да разпознаваем едно, то плодовите заглавия сигурно са обект на значителен интерес. Истински шлагер измежду тях е, освен това – към този момент години наред. Играта дава късмет за удвояване на облагите и мега джакпот, като в идващите редове ще разкажем повече за нея и историята ѝ. Като дано още тук отбележим, че играта е българска.

Както се подразбира от името – играта е от групата на много желаните игри с 40 печеливши линии. Доста особено за тази група игри е, че не се славят с кой знае каква графика, само че пък за сметка на това имат един необикновен ретро детайл. Играта има пет макари и четири реда знаци. Възвръщаемостта на плодовата ротативка е 95.81%. Както множеството игри с 40 линии – те са закрепени и не подлежат на смяна, каквито може да има при тези с 10 или 20.

Сред характерностите на знаците в 40 супер хот, с изключение на плодчета, има и спомагателни детайли. Най-голямо усещане прави “7s ”. Тази седмица се появява постоянно и ролята ѝ е да замести изчезнал знак на линия, с цел да се сформира печеливша композиция. Друг
бонус детайл е скатерът. Той е илюстриран със звезда. За разлика от други ротативки, не се задействат безвъзмездни завъртания, само че можете да спечелите голяма сума при пет броя звезди на екрана. Най-силният плод пък е гроздето. То следвано от любеница, слива, лимон, портокал и череша.

Налице в тази игра са и
бонус кръговете, които сигурно придърпват доста консуматори. Тези бонус рундове дават опция за умножаване на облагата. Един спомагателен акцент в играта е джакпот мистерията – Jackpot Cards. При нея нескрито излизат 12 карти, а при познаване на три от една багра (пика, купа, каро или спатия), печелите специфичния джакпот на боята. За някои това е най-магнетичната част от цялата игра, а не можем да отречем, че в действителност звучи като грабваща вниманието.

Както споменахме и първоначално, провайдър на играта е българският разработчик EGT. Играта 40 Super Hot е и една от марките на българската компания, която е измежду водачите на пазара в международен мащаб.

Наред с всичките си плюсове като игра, 40 супер хот има и своите минуси. Но това не трябва да ви отхвърля от нея, тъй като надали има
слот, който да няма своите слаби качества. Една от „ алените лампи “ в играта е неналичието на опция за безвъзмездни врътки. Затова в случай че нямате регистрация в законен букмейкър или липсва баланс по сметката ви, уеб сайтът на Silentbet е един превъзходен вид за трупане на опит в този плодов слот. Друго нещо, което сигурно е можело да направи играта още по-привлекателна е прогресивният джакпот, който в този момент отсъства.

Никой от двата изброени минуса обаче не лишава от известността на 40 Super Hot, която към този момент се трансформира в легенда в
слот игрите.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР