Истински фурор пожъна Преслава на едно от последните си участия

...
Истински фурор пожъна Преслава на едно от последните си участия
Коментари Харесай

Преслава избухна с транс същества, подиграва се с новия си нос

Истински възторг пожъна Преслава на едно от последните си участия и продължава с видеата от него, които е качила в обществената мрежа „ Тик-ток ”. Добричлийката пя паралелно до наконтени травестити на сцената, само че въпросната изява бе по-различна от нормалните й. Не, тъй като извиваше глас до мъже, преоблечени като дами. Пайнерката, която и преди е правила мощно усещане с възприятието си за комизъм и самоирония, този път разпростра напълно капацитета си и спретна самобитно комедийно шоу. Хитовете на Преслава звучаха от сцената наред с шегите и закачките й.
„ Питам се какво откри толкоз в нея. Гледам я и отговора зная... ”, пее Преслава шлагера си „ Водка с разтуха ” в едно от клипчетата от запаметяващото се присъединяване. В това време един от господата, преобразени в дами, чупи стойки, влизайки в ролята на въпросната „ втора жена ” от песента. Движенията му са плавни, женствени и приковаващи погледа, също като визията му - руса перука, ослепителен гащеризон, отрупан с червени пайети плюс сутиен със сребърни такива и високи токчета. Изненадващо мелодрамата е разрушена, тъй като стигайки до „ отговора зная ” в песента, Преслава изненадващо вмъква: „ Честна е! ”. „ Ууууу! ”, виква русокоската през смях дружно с публиката, и самата Преслава. На пайнерката й лиши няколко секунди да се успокои. „ Не мога да си продължа песента ”, изясни Преслава през смях, безусловно превивайки се на сцената. Блондинката незабавно запя, продължавайки шлагера. След малко Преслава се причисли и в последна сметка приключиха „ Водка с разтуха ” в дует.

Култов миг бе и шегата на Преслава с ринопластиката й. Добричлийката си направи интервенция на носа откакто роди щерка си Паола. Решението й да преправи обонятелния си орган, който към този момент е дребен и чип, провокира спорни реакции. Много от почитателите на Преслава я поддържаха за смяната, защото въпреки всичко това е персонален избор. Намериха се обаче и не малко критици, които не демонстрираха схващане към желанието й. И преди Преслава си бе доста хубава, след интервенцията позагубила от естествената си визия и общо взето не им бе ясно за какво певицата е държала да си преправи носа. Така или другояче, добричлийката очевидно е преодоляла забележките, дори и по-язвителните, тъй като се пошегува таман със остарялата си визия на присъединяване си.

В разгара на вечерта Преслава бе застанала сред русокоската с блестящия гащеризон и чернокоска с алено боди. Пайнерката попита дали няма нещо, на което да стъпи, с цел да се изравнят по височина . „ Аз и ти сме си като близначки ”, разгласи с пълен, компактен тембър чернокосата дама в алено боди. „ Със остарялата ми визия ”, възкликна Преслава, акцентирайки носа си, при което чернокоската напряко зави от смях, накланяйки глава обратно. Викове и смехове огласиха заведението. Хитовата пайнерка отново се преви от смях.

Преслава несъмнено за следващ път направи усещане с възприятието си за комизъм и самоирония. Певицата дори е качила в профила си в „ Тик-ток ” клипче със скорошното си рухване на сцената. Тогава добричлийката се подхлъзна и вирна крайници. Добре, че стоящият наоколо охранител имаше бърза реакция. Той протегна ръка зад тила на Преслава сега на полета й обратно и по този начин я защищити да не си удари главата. Причината за рухването на певицата може да е или хлъзгавата настилка на сцената, неуместни и прекомерно високи сандали, с които се бе издокарала, или просто с непремерени стъпки. Така или другояче, Преслава явно подхожда с възприятие за комизъм към случката, тъй като е споделила клипче с рухването си, в което към смееща се емотиокона написа: „ Коги си на една водка с разтуха ”. Разбира се, отпратка към шлагера й „ Водка с разтуха ”, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР