Истински фитнес гуру в мрежата се оказа съпругата на играч

...
Истински фитнес гуру в мрежата се оказа съпругата на играч
Коментари Харесай

Футболна съпруга на левскар стана фитнес гуру

Истински фитнес гуру в мрежата се оказа брачната половинка на състезател от „ Левски ”. Защитникът на тима–Нуно Рейш има сериозна конкуренция в спортните надпревари, в лицето на брачната половинка си Таня, дочу HotArena.

Португалката е сензация в родината си, а към този момент има и доста почитатели в България. Тя е серфитифициран професионален фитнес инструктор и работи в огромен състезателен австралийски консорциум.

Таня е измежду избраниците на компанията за Португалия и се захваща с лични тренировки след раждането на второто си дете. Тя получава дипломата си за инструктор при започване на годината, като преди този момент е учила за здравна сестра, написа " България през днешния ден ".

Таня се ориентира към фитнеса поради брачна половинка си и непрекъснатите му пътувания. Тъй като не може да упражнява специалността си пълноценно отвън страната, а и дипломата й не се признава на много места, взима решение да последва втората си страст–спорта.

„ В лечебните заведения е нужно човек добре да знае езика, а за това би трябвало много време ", разкрива Таня.

„ Българският е сложен, само че в случай че стартира курсове и има кой да я учи вярно, ще го научи ”, споделят нейните близки.

След идването си в България, Таня не изоставя почитателите си. Тя прави онлайн тренировки и ги изпраща на клиентите си под формата на клипове.

Някои от тях качва и в своите профили в ютуб и инстаграм. Последователите й там порастват всяка седмица. И към този момент има запалени почитатели от родината й.

Таня качва тренировки през няколко дни, с цел да не губят тонус подопечните й.

Освен в залата мацето постоянно тренира и на открито. Семейството живее покрай планината и това й разрешава постоянно да разнообразява заниманията си. Понякога в тях се включва и футболиста.

Въпреки че е раждала два пъти, Таня впечатлява всички на „ Герена ” със спортната си форма. Според някои тя е и половинката с най-горещо тяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР