Истински екшън се разиграва в Министерството на младежта и спорта,

...
Истински екшън се разиграва в Министерството на младежта и спорта,
Коментари Харесай

Екшън в спортното министерство – заради уволненията на Василев служител се появи въоръжен

Истински екшън се разиграва в Министерството на младежта и спорта, заяви Tribune, като се базира на свои източници. Един от чиновниците е отишъл с револвер и нервите му не са издържали, като е заплашил с ликвидиране.

Причината са всеобщите уволнения от страна на новия министър Радостин Василев, който прави тотална чистка във ведомството. Юрист от министерството е решил да се застрахова против репресиите на новата власт, идвайки на работа с револвер, настояват негови сътрудници. В отговор шефката му извикала полиция.

Радостин Василев, който е министър в съдружното държавното управление от квотата на Има Такъв Народ, е издал разпореждане да се отстраняват цели дирекции, като без работа остават и хора, които са над 20 години в министерството. На процедура дневно се уволняват повече от 10 души, като обяснението, което са получили е просто – по политически аргументи. Освен хора, които са в ММС от години, Василев чисти и фрагменти на Политическа партия и членове от групировката на Кирил Петков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР