Истински екшън се разиграл в столичен магазин надвечер на 31

...
Истински екшън се разиграл в столичен магазин надвечер на 31
Коментари Харесай

Клиентка се сби с управител на магазин, не искала да носи маска

Истински екшън се разиграл в столичен магазин привечер на 31 октомври в ж.к. " Красна поляна ". Причината - " протестът " на клиентка против разпорежданията на здравните управляващи за.

Всичко почнало, откакто дамата влиза без маска и заместник-управителят на магазина й направил забележка. Тя обаче освен не приела, а почнала да го наскърбява, след което му нанесла удар с ръка в региона на лицето. Последвал и удар с пластмасова бутилка от безалкохолно.
Полиция влезе в румънския парламент поради народен представител без маска
Полиция влезе в постройката на румънския парламент, защото сенатор Диана Шошоака е отказвала да си постави защитна маска, оповестява инфор...

24-годишната клиентка, на която към този момент е повдигнато обвиняване от Софийската районна прокуратура, нападнала и различен чиновник на магазина, " като го блъснала с пестник в лицето ". Жената не спряла до тук - " отнесла го " и друга клиентка, която участвала на екшъна и се пробвала да се намеси, защитавайки личния състав. Тя получила " удар в лицето, оскубване на коса и дране с нокти ".

" По време на разправията обвинената е направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с извънреден цинизъм и смелост – крещяла обидни думи по адрес на П.Х., Я. Г. и И.Ц. и съборила изложена за продажба стока по рафтовете на магазина, замерила П.Х. с тарелка с риба ", показват от държавното обвиняване.

И на тримата са породени леки телесни повреди. По следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци. Предстои старт на делото в Софийския областен съд.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР