Истински екшън се разиграл снощи след протеста на майките от

...
Истински екшън се разиграл снощи след протеста на майките от
Коментари Харесай

Манолова бяга в тръс от протестъри, опитаха да я линчуват: Боклук, мръсница! Каква е тая кюстендилска баба

Истински екшън се разиграл нощес след митинга на майките от "Системата ни убива " против Мая Манолова пред Българска национална телевизия, където тя имаше предизборно присъединяване. Както ПИК заяви още нощес, те издигнаха транспаранти против нея и потърсиха сметка, задето е употребила тях и децата им в опит да се добере още веднъж до място в Народното събрание, откъдето бе безславно изхвърлена дружно с кабинета "Орешарски ".

"Манолова, за какъв брой депутатски места изтъргува децата ни?”, попитаха майките и протестърите, които някогашната алена депутатка яхна и за локалните избори преди 2 години. Сега те се пробват да се разграничават от нея и безусловно я нападнаха на излизане от студиото и се наложи Манолова да тича, с цел да се избави. Това излиза наяве от видео, оповестено в обществените врежи.

Протестиращите, отпред на които бяха доскоршните й приятелки от "Системата ни убива ", се нахвърлиха настървено в опит да линчуват Мая Манолова.

С възгласи "Боклук " "Мръсница " метежниците й потърсиха сметка за измяната и я упрекнаха, че ги е употребила да се добере до място в Народното събрание.

Тя пък се наложи да се възползва от отбраната на полицията, която до скоро плюеше и осмиваше на улични акции със същите тези протестъри. Органите на реда си свършиха работата и не позволиха ексцесии като я оградиха и не позволиха метежниците до някогашната им присъдружна. Манолова безусловно направи спринт до колата с водач, която я чакаше пред входа на Българска национална телевизия и не можа да скрие уплашения си взор.

"Каква е тази кюстендилска баба?! Защо я оставихте и за какво я охранявате? ", започнаха да викат след бягството й протестърите, които тя използва в упоритостта си за власт.

"Помияри! Ще й гръмне главата на Манолова ", крещяха и друга част от метежниците дълго след бягството й.

Вижте и две видеа в обществените мрежи от екшъна:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР