Истински екшън се разиграл по пътя от Гоце Делчев до

...
Истински екшън се разиграл по пътя от Гоце Делчев до
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Екшън по трасето Гоце Делчев- София! 3-ма с микробус преследваха рейс, пребиха зверски шофьора му на автогара Добринище

Истински екшън се разиграл по пътя от Гоце Делчев до Добринище през днешния ден, пред очите на пасажери, пътуващи в рейс,по линията Гоце Делчев-София. По време на пътуването в региона на с. Места, автобусът бил засечен от микробус, в който пътували трима души.

Микробусът, карал постепенно, като че ли да изнерви водача на автобуса. Автобусният водач натиснал педала и ги изпреварил, което като че ли озверило пътуващите в микробуса, чийто водач почнал да преследва и гони по трасето рейса, научи първо Struma. com.

Следял го непрестанно, изпреварвал, изоставал и по този начин до Добринище. Когато рейсът спрял на автогара Добринище, с цел да смъкна пасажери, тримата с микробуса също спрели. Приближили до водача, който свалял багажа и го пребили грубо.

Мъжът изпаднал в безпомощно положение, пасажерите се развикали и нападателите избягали. С екип на Спешен център водачът на автобуса е закаран в болница Разлог, с голям брой контузии по тялото и главата. На място пристигнали полицейски екипи, нападателите са открити, само че се укриват.

Задържан е пасажер в микробуса. Причините за бруталния екшън и побой се обясняват. Полицаите от Банско и Разлог са вдигнати на крайник. Знае се, че побойниците са от Разлог, известни с многежство кримипрояви, а водачът е от Гоце Делчев, очаквайте детайлности единствено в Struma. com

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР