Истински екшън се разиграл на АМ Тракия снощи. Около 20

...
Истински екшън се разиграл на АМ Тракия снощи. Около 20
Коментари Харесай

Екшън на АМ Тракия: Преследваха издирван чужденец с крадена кола, поел към Пловдив


Истински екшън се разиграл на Автомагистрала " Тракия " нощес. Около 20 часа патрул на софийската полиция получил сигнал от оперативната дежурна част, че водач с крадена кола пътува към Пловдив. Униформените получили заповед да спрат возилото и да задържат седналия зад кормилото.

Незабавно били проведени заградителни дейности, при които след към 10-ина минути чиновниците на реда засекли колата и я последвали с включена светлинна сигнализация. Шофьорът не спрял, което наложило служителите на реда да подхващат бързи дейности по насилственото му прекъсване, оповестиха " Марица ". 

Чрез професионални маневри с патрулния автомобил те съумели да застигнат и безвредно да спрат беглеца в региона на 34 км на аутобана.

Първоначално седналият зад кормилото отказал да показа документите си за инспекция, заради което по отношение на него били употребявани белезници. От осъществените информации е открито, че 38-годишният чужденец и автомобилът са оповестени за общодържавно търсене. След оглед на местопроизшествието са предадени на проверяващите органи.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР