Истински екшън се разигра в Мездра в сряда. БЛИЦ припомня,

...
Истински екшън се разигра в Мездра в сряда. БЛИЦ припомня,
Коментари Харесай

Зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО от циганския погром в Мездра

Истински екшън се разигра в Мездра в сряда. БЛИЦ напомня, че.



Сники: medianews.bg
Близките на момченцето пробвали да преодолеят кордона от жандармеристи, които охраняват региона. Гневните хора обърнали две коли и изпочупили прозорците на къщата. Улицата е блокирана от полиция и жандармерия. Допълнителни елементи са ориентирани към мястото.


Снимки: bulnews.bg

БЛИЦ напомня, че. Органите на реда работят по две версии. Първата е, че момчето е починало след изстрел от погрешно съхранявано огнестрелно оръжие. Според втората версия детето е убито от пиратка.

По случая бе арестуван 38-годишен мъж, притежател на ловната пушка, с която се позволява, че е стреляно във съдбовната вечер. Арестуваният е татко на дете, с което жертвата играла по-рано денем.

"Днес, 13.01.2021 година, Районна прокуратура-Враца – Териториално отделение-Мездра е образувала досъдебно произвеждане за безчинство и разваляне на имущество – закононарушение по член 325 и член 216 от Наказателен кодекс ", оповестиха в това време от Районна прокуратура-Враца.

"Местопроизшествието е посетено от дежурен прокурор при Териториално отделение-Мездра и проверяващи органи от ОД на МВР-Враца.

От осъществения оглед, разпит на очевидци и други процесуално-следствени дейности е открито, че има жестоко нарушение на публичния ред, изразяващо се в разваляне на два леки автомобила.

Предстои определяне на причинителите на противоправните действия ", разясниха от Прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР