Истински екшън се разигра днес в село Микрево, община Струмяни.

...
Истински екшън се разигра днес в село Микрево, община Струмяни.
Коментари Харесай

Eкшъните в Санданско продължават! Длъжник направи опит да прегази Дани Таляно в село Микрево, не успя, обърна колата си по таван и избяга

Истински екшън се разигра през днешния ден в село Микрево, община Струмяни. Посред бял ден бе изработен опит за ликвидиране на известния в региона на Сандански и Струмяни, Йордан П. - Дани Таляно. Мъж се опита да го прегази с автомобил, само че не съумял, вместо това смазал първокласния му джип Мерцедес G клас. Инцидентът станал към обяд. Пийнал мъж, с часове стоял в автомобил, паркиран наоколо до дома на Таляно, евентуално изчаквайки го да се появи. Когато Дани Таляно излязъл от вкъщи си и отворил багажника на джипа си " екзекуторът " натиснал газта и връхлетял върху целта.

Таляно изскочил встрани и съумял да се избави, само че удара поел джипът му. След конфликта, другият автомобил се обърнал по таван, а водачът му се измъкнал и съумял да избяга. Според източници на Struma. com, мъжът направил опит да прегази Таляно е негов дебитор,,имал да му дава пари, които взел на избран % рента. Напоследък обаче Таляно непрестанно променял лихвата и по този начин оня не успявал да се издължи. Това очевидно преляло чашата на търпението му и подхванал деяние по " елиминиране " на кредитора.

Дани Таляно е прочут в ъндръграунд средите на района, най-много в региона на Сандански- Петрич и Струмяни. Не един път се е замесвал в екшъни. Кара едни от най-луксозните коли в региона. Наскоро откупил и заложен джипа Мерцедес G класана известния Васил Петров-Бахамата, който е в ареста сега, арестуван за крупни измами на територията на страната и района. Като " познавач " на коли, Дани Таляно, беше измежду първите тествани към кражбата на джипа на брачната половинка на президента Росен Плевнелиев- Деси Банова.

Наскоро домът му бе щурмуван от спецполицаи, които откриха там краден от Испания супер първокласен автомобил " Тойота Хибрид ". В Струмяни и Сандански се приказва, че случката с Таляно от през днешния ден е продължение на екшъна с маскираните, които пребиха търговец в Сандански с бухалки и тръби завчера, за което Struma. com заяви.

От полицията обаче са безапелационни, че двата случая нямат нищо общо. Работата по нападението над търговеца в Сандански продължава с търсене на побойниците.

В.Василев

Йордан Петров - Дани Таляно


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР