Истински екшън се е разиграл в Езиковата гимназия на Перник,

...
Истински екшън се е разиграл в Езиковата гимназия на Перник,
Коментари Харесай

Хитра пернишка ученичка накара гаджето си да я ревнува от неин приятел и невинното момче бе жестоко пребито!

Истински екшън се е разиграл в Езиковата гимназия на Перник, оповестява zaPernik.com. Инцидентът е станал преди към десетина дни.
Ученичка от Езиковата гимназия дразнела своето гадже, като го карала да ревнува от собствен съученик, който наподобява на гей.
Момичето обичало да кара гаджето си да разиграва подиуми на ревнивост към нея, постоянно излизала със съученика си и уведомила приятеля си по тази причина, дори ходела на фитнес, дружно със съученика си, а за похлупак на всичко се оплаквала на съученика от гаджето си. Въртяла едни интриги, сред две момчета и нея.
Когато съученикът ѝ написал в чата на месинждър, за какво откакто се оплаква толкоз от гаджето си не го остави, тя посочила чата на гаджето си и той буен от ревнивост.
Събира банда гамени, влизат в Езиковата гимназия и отиват в класната стая на момичето и въпросния гей. Извикват го от часа и го удрят по главата. След което му споделят да не се занимава с въпросното момиче. Пострадалото момче, споделя, че няма нищо общо с нея, само че последва втори тупаник.
Гамените са влезнали в Езиковата гимназия и са си разрешили тази експанзия с ясното схващане, че не ги е боязън нито от надзирател, нито от учители, нито от съучениците на потърпевшото момче.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР