Истински екшън преживя австрийката Натали Бирли. 27-годишната красавица е професионален

...
Истински екшън преживя австрийката Натали Бирли. 27-годишната красавица е професионален
Коментари Харесай

Колоездачка преживя истински ужас

Истински екшън претърпя австрийката Натали Бирли. 27-годишната хубавица е професионален играч по колоездене. Във вторник тя излязла за подготовка на шосето край Грац. В 17:00 часа е ударена от лека кола. Инцидентът е доказан от полицията пред австрийските медии. След това са се случили мъчно разбираеми неща, почтени за филм на ужасите, които бяха разказани от Бирли на профила ѝ във „ Facebook “.

„ Хиляди благодарности на всички, които са ме търсили във вторник. Нямаше да може да ме намерите. Бях блъсната, по-късно пребита, завързана и откарана в дребна къща край пътя. Всичко беше като в ужасяващ филм. Слава на Бог, че съумях да се освободя. Добре съм, в случай че не се броят счупената ръка и травмата на главата “, написа колоездачката в обществената мрежа.

След като не се прибрала след подготовка, към 9:00 часа вечерта приятелят на Натали Бирли е подал сигнал в полицията. Започнало е търсене, което било без триумф. Внезапно към среднощ русокоската се появила пред дома си. Била със счупена ръка и окървавена глава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР