Истински бургаски Ромео поиска да се извини публично на своята

...
Истински бургаски Ромео поиска да се извини публично на своята
Коментари Харесай

Бургаски Ромео трогна всички с молбата си към своята Жулиета

Истински бургаски Ромео изиска да се извини обществено на своята обичана Жулиета. Веселин и приятелката му са дружно повече от 2 години и като всяка двойка имат битови проблеми и такива, които подтикват връзките им да стигнат до съдбовен край, написа " Флагман ".

Веселин работи в Германия, бори се да обезпечи по-добър финансов живот на него и на Жулиета, с цел да може скоро да преминат към по-сериозен стадий в връзките си.

Предвид обстоятелството, че Веско отсъства постоянно от страната, влюбеният Ромео показал ревнивост, която изнервила обстановката до алено и се скарали с Жулиета.

„ Скарахме се, нещата ескалираха, тя се изнерви, а аз си потеглих. След 1 час ми е полетът за Франкфурт, само че не мога да си потегли по този начин. Тя ми е всичко! Обичам я повече от всичко на света! Публично я апелирам да ми елементарни грешките! Съжалявам извънредно доста! Всичко върша поради нея, отпътувах толкоз надалеч, с цел да можем да уредим бъдещето си и скоро да заживеем заедно”.

С тези трогателни думи Веселин се обърна, с цел да помоли своята Жулиета освен за амнистия, а и с цел да й каже, че животът му без нея е невъобразим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР