Истински ад в столичния квартал Гео Милев. В блок 26

...
Истински ад в столичния квартал Гео Милев. В блок 26
Коментари Харесай

Ад в ж. к. Гео Милев в София! Ще има ли в блок 26 трагедия с трупове като в Нови Искър?

Истински пъкъл в столичния квартал " Гео Милев ". В блок 26 вх. Б жителите биват унизени от мъж с тесла, който се пробва да разрушава вратите им вечер. Полина и Иван са семейство, което чака бебе. Жената е в 9-ия месец и са в суматоха от протичащото се.

" Тази нощ нашият комшия, който живее под нас, споделя се Пламен Киров, той не наподобява напълно наред. Тази нощ буйстваше и псуваше. Това не му е за първи път. Нападал ни е два пъти с тесла ", съобщи Иван в ефира на Нова тв.

``
реклама

" Не чуваме тъкмо какви са заканите ", добави бременната дама, представена от Блиц.

" Щял да възпламени блока, да ни убие. В 2 и половина през нощта една вечер с тесла опита да разбие вратата. Нямаме визия какво искаше. Със сигурност, откакто желае да влезе в жилището, надали желае да краде, по-скоро да ни убива. Преди време бяхме в чужбина, когато ми се обадиха да ни кажат, че отново този човек ни е разрушил вратата - с тесла. Оправданието му беше, че го били преследвали, а той чувал шумове ", описа Иван.

 



" Този човек живее самичък, в никакъв случай не отваря на никого. Има човек, който се грижи за него - идва през уикенда, само че не му е родственик ", разкри Полина.

Потърпевшият даде малко изложение на тормозителя: " Пламен Киров наподобява на аскет. Затворил се е в жилището си, има всевъзможни клошарски неща, не излиза от жилището си. Той не е освидетелстван, няма аставник, няма и родственици. Черно на бяло до този миг сме пуснали 2 публични тъжби, викали сме и много пъти полицията. За момента няма никакво развиване. Дори не ми споделят кой е прокурорът, който се занимава със случая, с цел да мога да си изкарам ограничаваща заповед ", съобщи Иван

Семейството се тормози и е взело ограничения, с цел да се пази: " Взели сме си паник бутон и спрейове за самоотбрана ", признава Полина.

" Не желаеме да бъдем следващата покруса, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното ликвидиране в Нови Искър с секира. Тук става въпрос за тесла ", приключи Иван.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР