Истинската ви сродна душа е може би най-важният човек, който

...
Истинската ви сродна душа е може би най-важният човек, който
Коментари Харесай

9 неща, които се случват, когато срещнете човека на вашите мечти

" Истинската ви сродна душа е може би най-важният човек, който в миналото ще се срещнете, тъй като тя събаря стените ви и ви шамаросва, с цел да се разсъните. " – „ Яж, моли се и обичай”, написа beu.bg.

Да срещнете сродната си душата е нещо, което множеството хора чакат в живота си. Това може да отнеме доста време и старания да се срещнете с индивида, с който желаете да останете до края на живота си. Много хора минават през възходи и падения във взаимоотношенията. Някои двойки се срещат много дълго време, преди да схванат, че желаят да бъдат дружно вечно.

За други, това е като обич от пръв взор. Сватбеният сътрудник и създател, Лори Сю Брокуей изяснява: " Всъщност няма да се наложи да се чудите по кое време се случва същинското нещо. Обикновено има обяснителен знак, който ви разрешава да разберете по кое време е пристигнала същинската обич - глас в главата ви, възприятието, че я разпознавате или чувство в стомаха, че това е нещо особено за вас ".

Срещата с мъжа на фантазиите се случва по друг метод за всяка жена, само че има някои неща, които остават константа във всяка любовна история.

Тук представяме 9 неща, които се случват, когато срещнете мъжа на вашите фантазии

1. Чувствата ви ще ви изненадат

Звучи по този начин, въпреки и да наподобява неуместно " Ти си всичко, което не съм познавала и постоянно съм желала ", силата и дълбочината на възприятията ти ще бъдат изненада за теб, в това число какъв брой бързо се развиват тези усеща. Ще се почувствате, като че изчезнало парче пъзел, ненадейно попада на мястото, където принадлежи. Може да е малко смущаващо, само че също по този начин ще е същинско и правилно. Може да отнеме единствено няколко дни или седмица, с цел да откриете, че си мислите съществено и задълбочено за възприятията си към него.

2. Вашите нови усеща ще бъдат естествени

Макар че това може да е ново и непознато, това не значи, че развиването на тези нови усеща ще бъде неловко. Всъщност ще го почувствате като най-естественото нещо в света. Вие даже няма да желаете да се борите с него! Когато срещнеш индивида на фантазиите си, ще се почувстваш същинска и откровена.

3. Вашето привличане ще продължи да пораства

Когато го видите за първи път, може да бъдете привлечени от метода, по който наподобява. Това е естествено. Но това привличане в никакъв случай няма да се колебае или да спре. Ще нараства от ден на ден и повече всеки ден. Независимо дали това привличане е физическо или прочувствено, ще откриете, че вашите усеща не престават да се задълбочават всякога, когато вие двамата разговаряте.

4. Няма да се боите да спорите

В някои връзки може да чувствате, че всеки мотив ще бъде катализатор за края. Това обаче въобще няма да се случи, когато срещнете индивида на вашите фантазии. Ако двамата се сблъскате с мотив или противоречие, ще знаете, че без значение от това, връзката ви е задоволително мощна, с цел да го понесе.Няма да се страхувате да кажете мнението си, тъй като ще знаете, че любовта ви е задоволително мощна, с цел да издържи.

5. Вие постоянно ще се чувствате оценена

Емоционалната съгласуемост сред вас двамата в никакъв случай няма да се провали. Няма да има липса на увещания за обич и боготворене. Когато се срещнете с индивида на вашите фантазии, в никакъв случай няма да се съмнявате, какво усеща той към вас. Това може да е необичайност в доста връзки и може да се окаже, че в никакъв случай до в този момент не сте го чувствали. Не забравяйте в никакъв случай, да не приемате тази обич като даденост и да оцените всеки момент от нея.

6. Намирате досадните привички на другия за чаровни

Всеки има своите дребни странности. Някои от тези неща могат да бъдат досадни за други хора, като да познавате края на кино лентата или да пеете подправено под душа. Въпреки тези глупави дребни привички, вие не се дразните. В реалност, вие намирате тези странности за благи. Вие обичате минусите на другия, които други хора може и да не обичат.

7. Вие споделяте едни и същи цели

Когато се срещнете с индивида на вашите фантазии, вие ще го познаете по обстоятелството, че и двамата споделяте същата визия за бъдещето. Както изяснява клиничният психолог и специалист по връзките доктор Кармен Харра: " Сродната душа не значи безусловно, че и двамата сътрудници постоянно споделят едни и същи възгледи, само че техните общи цели и упоритости съответстват. " " Следователно в никакъв случай няма да работите един против различен, с цел да постигнете живота, който желаете да имате, тъй като и двамата ще желаете идентични неща.

8. Ще се чувствате в сигурност в компанията на другия

Двамата ще имате връзка, която ви кара да се чувствате сигурни. И двамата ще се чувствате свободни да разказвате каквото и да е и ще знаете, че в никакъв случай няма да бъдете съдени. Дори в случай че тематиката на диалога е сложна или прочувствена, няма значение. Винаги ще се чувствате изслушвани и вашите страсти и отзиви ще са оценени.

9. Ще бъдете предпазени във връзката си

Други хора, които заплашват връзката ви, към този момент не могат да бъдат толерирани в живота ви, като отровен другар, който ревнува от вашите взаимоотношения. Това може да е ново възприятие за вас. Това чувство за отбрана може да бъде усетено, като че ли изплува от нищото, само че в реалност е по този начин, тъй като знаете, че това е индивидът, с който сте предопределени да прекарате остатъка от живота си, и към този момент няма да търпите външни въздействия.

Да намерите индивида на вашите фантазии може да бъде едно от най-невероятните прекарвания в живота ви! Но не се тормозете, в случай че към момента не сте го намерили. Често такива взаимоотношения изискват време и старания. Перфектният човек е там и просто ви чака. Но щом се срещнете с него, несъмнено ще го знаете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР