Истинската причина за този вот на недоверие са четирима човека,

...
Истинската причина за този вот на недоверие са четирима човека,
Коментари Харесай

Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които дори не са в залата


Истинската причина за този избор на съмнение са четирима индивида, които даже не са тук. Това съобщи от парламентарната естрада министър-председателят.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 275
„ Бойко Борисов се опасява, че правораздаването ще пристигна и до него. Г-н Пеевски се опасява, че неговите компании няма да получат тези строителни милиарди, за които може би има сделка с някой различен в тази зала. За хората, които мълчаха до момента, които желаеха да кажат нещо за еврото, само че и по този начин и не им се разбра - Митрофанова не е толкоз страшна. Някой път може да не я слушате за всичко, което ви споделя. Не разрешавайте българската политика и накъде потегля тази страна да зависи от 4 СМС-а на четирима индивида, които не са в тази зала “, прикани министър председателят.

Тошко Йорданов отговори: „ Това, което сподели оня, който се отдели (бел.ред. Иво Атанасов), е неистина. Единствената причина, заради която оттеглихме доверието си е РСМ и финансовата политика. Не съм споделил, че ще развалим държавното управление, в случай че не се разберете за бюджета. И да ми сочиш с пръстенце, или не – това е истината “, обърна се той към.

отвърна:„ Забравих от кого ще пристигна 4-тия СМС. Той ще е от господин Трифонов. Ако би трябвало да имам вяра на един от двамата през днешния ден (бел. ред. Тошко Йорданов или Иво Атанасов), имам вяра на индивида от лявата ми страна (бел. ред. Иво Атанасов). Толкова неистини изрекохте, че всяка ваша дума към този момент няма стойност “, обърна се той към Тошко Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР