Истинската, неподправена елегантност идва с годините. Жените над 50 години

...
Истинската, неподправена елегантност идва с годините. Жените над 50 години
Коментари Харесай

Възрастна мода: 10 най-елегантни и вдъхновяващи визии от Лондон

Истинската, неподправена грациозност идва с годините. Жените над 50 години добре познават мощните страни на фигурата си, знаят по какъв начин да ги подчертаят удобно.

Нека да разгледаме 10 от най-стилните и съвременни визии за всички мотиви от Instagram fashionista от Обединеното кралство.

Принтът на точки е на респект това лято, той ви разрешава да създадете в действителност вълшебни комплекти с главните детайли на дамския дрешник. И по този начин, бяла риза с класическа кройка се съчетава добре с пола с щампи до пода. Широк колан ще сътвори резултат на талия на оса.

Плисираната пола е стилно решение за лятото. Дължината midi е в естетика с обувките на ток. Копринената блуза ще направи изображението по-скъпо, ще добави жанр и грациозност към него.

Дрехите от коприна са високо ценени поради благородния си искра и неизразим комфорт при носене, изключително в горещо време, съчетават се добре с плетива.

През лятото няма потребност да криете своята женственост и прелест. Дълга цветна рокля с V-образно деколте – жанр и комфорт в едно шише! В тази форма можете да отидете на пазар или вечерната алея, да седнете с другари в кафене.

Бежов гащеризон е съвършен за жена със спокоен и уравновесен темперамент. Под дъното облечете снежнобяла блуза с ефирни ръкави-фенери. Допълнете визията с обувки, черна чанта, подчертайте талията с колан и стилната лятна визия е подготвена!

През топлия сезон не можете без такава елементарна и разбираема композиция като плетена тениска с необятни презрамки и свободни панталони в топло жълто. Удобните сандали на танкетке ще прибавят деловитост към визията.

Независимо дали става въпрос за бизнес облекло за лятото, всекидневно или сантиментално – instagram блогърката от Лондон постоянно наподобява неустоимо. Тя не не помни за стилни елементи.

Така че копринен шал с принт може да се хвърли на раменете и да се добави с колан. Това е една от най-горещите фешън трендове за 2022 година

Розовият цвят и неговите многочислени нюанси е отлично решение за по-възрастна дама. Розовият обезпечено ще освежи летния ви дрешник. Спрете избора си на монофонични неща без ненужни детайлности.

Бледорозовият цвят е цялостен с грациозност и жанр. Стои еднообразно добре както на дами с руса коса, по този начин и на брюнетки. Добре е да разредите подобен монохромен отбор с бежови “лодки ”.

Якетата и полите с дължина миди са владеене освен на бизнес дами, само че и на модници от разнообразни области и области на работа. Коланът ще ви разреши да визиите фигурата си по преференциален метод, а компактна чанта и елегантна федора шапка сполучливо ще завършат моден летен отбор.

Възрастта не е причина да се откажете от ярките цветове. Дългата алена рокля ще ви накара да се откроите от тълпата и ще направи визията ви динамична.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР