Истинската любов не е броят на целувките, нито колко често

...
Истинската любов не е броят на целувките, нито колко често
Коментари Харесай

Знаци, че любимият човек иска да бъде завинаги с вас

„ Истинската обич не е броят на целувките, нито какъв брой постоянно ги получавате; същинската обич е чувството, което продължава дълго след целувката. “ – незнаен създател

Един от най-големите легенди за същинската обич е концепцията, че би трябвало да намерим половинка, която изцяло да дава отговор на нас като персона. Всъщност това, което прави забавни едни любовни взаимоотношения са точно разликите, които ни допълват и приключват като персони в любовта.

Дали вашата любовна връзка ще продължи дълго и по какъв начин да разберете дали обичаният човек желае да остарее с вас, вижте в идващите редове.

Поставя вас преди всичко

Първият и явен знак, че сътрудникът ви желае да прекара остатъка от живота си дружно с вас, са тези моменти, в които той избира да прекарва повече време с вас, в сравнение с с приятелите. Ако той е подготвен да пренастрои графика си по отношение на вас, прелестно му е да бъдете дружно, усеща се най-удобно в компанията ви, не се съмнявайте, че връзката ви върви в вярна посока.

Тези жертви демонстрират, че обичаният човек слага вашите потребности пред личните си. Нещо, което вършим, единствено когато желаеме да бъдем вечно с някого.

Разбира ви

Когато вашият сътрудник желае да бъде с вас, той поставя старания да ви разбере. Това е може би най-трудната част от връзката в една връзка. Да бъдеш свестен значи, половинката да чува, когато говорите, да познава вашите страсти, даже когато не говорите, а единствено по изражението на лицето ви, да се интересува от вашите усеща, стремежи.

Съществуването с него е елементарно

Вашите връзки са изпълнени със смях, обич и развлечение. Няма драма или игри. Вашият сътрудник комуникира с вас и го прави елементарно. Макар че може да се чувствате прелестно с него, не значи че в никакъв случай не спорите. Но никой от двама ви не се крие зад навика на връзката, не премълчава това, с което не е склонен, успявате да постигнете консенсус, тъй като никой не се пробва да надделее над другия.

Мислите в една посока

Това е един доста значим индикатор за продължителността на любовните взаимоотношения. Ако вие и половинката ви мислите по-често еднообразно, ценностната ви система се добавя, в никакъв случай не се страхувате да изразите свободно мнението си.

За дълготрайното партньорство, сходството е извънредно значимо. Въпреки че някои разлики могат да бъдат признати, разликата в полезностите е изключително проблематична, в случай че задачата е дълготрайна връзка.

Грижите се за доверието между тях

Друг значим конструктивен детайл на една връзка е доверието сред сътрудниците. По това дали вашият сътрудник отдава значение на него и чувството ви, че може да му се доверите, значително се схваща какъв брой дълготрайни ще бъдат взаимоотношенията ви.

Доверието би трябвало да е взаимно, да бъдете почтени един с различен, да си доверявате секрети, да се подкрепяте.

Усещане за комфорт

Вашият сътрудник ви кара да се чувствате удобно като в никакъв случай до момента в любовта? Чувствате се спокойни вкъщи с него и където и да сте. Дори когато имате ужасяващ ден, обичаният човек може да ви накара да се почувствате, че сте на върха на света.

Знаете, че в края на всеки динамичен ден, единственото, което желаете е да се почувствате спокойни в компанията на колегата. Това е различен сигурен знак, че той желае да бъде с вас вечно. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР