Истинска война за паркомясто се разигра на улица „Обрейкови” в

...
Истинска война за паркомясто се разигра на улица „Обрейкови” в
Коментари Харесай

Разярена баба брани с люти закани и клетви паркомясто от шофьорка

Истинска война за паркомясто се разигра на улица „ Обрейкови” в Пловдив. „ Искам да слага въпроса докога селяндури в Пловдив ще окупират общински паркоместа в града?” – стартира своя роман будна гражданка, представена от Trafficnews.bg.

Тя претърпяла неприятна преживелица с невъзпитана стара „ дама”, която се задала като торнадо щом видяла, че пострадалата паркирала на „ нейното” място.

„ Паркирах автомобила си на паркомясто на улица Обрейкови, а минути по-късно при мен пристигна разярена стара „ дама”, която стартира да крещи по какъв начин би трябвало да освободя мястото, тъй като било тяхно, имала документ за това и нямала нищо срещу, в случай че се наложи да се обърне и към органите на реда”, написа възмутено пловдивчанката.

Документ обаче по този начин и не бил показан, а до позвъняване в полицията по този начин и не се стигнало. Все повече яд се събирал във старата жена, която траяла да изпада в нервозни положения.

„ Последва тропот на вратата на автомобила ми и закани какво щяло да ми се случи, в случай че се върне и не съм се махнала.”

През това време дошъл и мъж, най-вероятно брачен партньор на дамата, който също се присъединил в разпрата. "Той стартира да ме разпитва дали пребивавам тук, дали съм на квартира и така нататък,след което ме помоли да се махна от паркомястото. До по кое време ще бъдем мачкани по този метод и до по кое време ще разрешаваме сходни селски произволи?” – пита дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР