Истинска трансферна битка за подписа на Лионел Меси се готви

...
Истинска трансферна битка за подписа на Лионел Меси се готви
Коментари Харесай

Трансферна война в Саудитска Арабия заради Меси

Истинска трансферна борба за подписа на Лионел Меси се готви в Саудитска Арабия. Втори клуб е изискал да притегли аржентинската футболна суперзвезда.

Преди дни стана ясно, че Ал Хилал желае да вземе 35-годишния нападател на ПСЖ, с цел да отговори на огромния си противник Ал Насър за привличането на Кристиано Роналдо.

Сега испанското спортно издание „ Марка “ оповестява, че Ал Итихад също желае Меси. Битката с Ал Хилал се чака да бъде забавна, защото и двата клуба са поискали държавна финансова помощ, с цел да извършат трансфер на седемкратния притежател на „ Златната топка “.

Счита се, че битката Ал Итихад и Ал Хилал ще бъде доста сериозна, защото двата клуба са подготвени да създадат сходни предложения на Лео Меси. Очаква се, предложенията да бъдат в границите на 350 милиона евро на сезон.

Интересен е фактът, че и двата кандидата за подписа на капитана на международните първенци от Аржентина имат възбрана от ФИФА да вършат входящи прехвърляния до лятото. Санкцията е наложена поради разнообразни финансови прегрешения.

Както е известно, в първите дни на 2023 година саудитският Ал Насър публично показа Кристиано Роналдо като собствен състезател. Португалецът ще получава по 200 милиона евро на сезон в новия си клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР