Истинска трагедия се е разиграла в понеделник следобед в центъра

...
Истинска трагедия се е разиграла в понеделник следобед в центъра
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за касапницата с 4 трупа в Каварненско

Истинска покруса се е разиграла в понеделник следобяд в центъра на каварненското село Белгун. Както БЛИЦ заяви, тежка злополука лиши живота на 4-ма души.. Загинала е и майка им и още един възрастен мъж.

При случая бяха ранени и трима души.

36-годишен гражданин на селото не съумява да вземе завоя и връхлита върху тротоара, където са били жертвите и раненият. Шофьорът няма прегрешения пътищата до момента от 2013 година, когато е получил брошура.

"Сам е бил в автомобила и опустошава стоящите на тротоара три деца и трима възрастни. Двамата от възрастните - майката на децата и още един гражданин на Белгун почиват на място. Две от децата също почиват на място, третото дете сега е във Варна в болница ", изясни окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, представен от Българска национална телевизия.

Взета е кръвна проба от водача за алкохол и опиати. Резултатът се чака през днешния ден.

В болница във Варна в сериозно положение е 8-годишно момченце от починалото семейство, самият водач също е с заплаха за живота в добричката болница.

, че прокуратурата от дълго време е предложила съответни законодателни ограничения за противопоставяне на войната по пътищата и чака решения.

"Поредни почтени жертви на войната по пътищата. Прокуратурата от дълго време предложи съответни законодателни ограничения за противопоставяне. Очакваме решения! ", написа още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР