Истинска навалица от звезди и родни випове се очаква тази

...
Истинска навалица от звезди и родни випове се очаква тази
Коментари Харесай

Хитови звезди атакуват Варна с One love tour

Истинска тълпа от звезди и родни випове се чака тази събота във Варна. Причината е повече от ясна – хитовият фестивал  One Love Tour ще окупира Морската градина на 28 юли.

Още от 10 сутринта стартира музикалната прогрaма, която включва детски куклен спектакъл, алея на занаятите и паметните дуели от шоуто „ Фермата ”. 

Всъщност арената за борби на хитовото шоу се трансформира в най - огромното развлечение за дребни и огромни във всички градове до момента. Желаещите да тестват игрите са стотици, а ползата към надпреварите е голям. Това потвърждава единствено едно, че Фермата е пожеланото риалити шоу на България.

Кулминацията на One Love Tour е огромният вечерен концерт. Именно тогава на сцената ще избухнат едни от най-големите звезди на България и Македония. За първи път, след края на „ Гласът на България ” ще се съберат Графа и Pavell&Venci Venc’. Култовите музиканти не крият, че нямат самообладание да избухнат дружно във Варна.

На сцената с тях ще бъдат още Деси Добрева, Слаткаристика и Next time. Специално за концерта във Морската градина, уредниците са поканили за посетител реализатори Теди Кацарова и Дичо.

Очаква се в събота, хиляди хора, от всички възрасти, да се съберат във Варна, с цел да изпитат страстта One Love Tour. Припомняме, че предходната седмица в Банско пяха дружно близо 5000 души на централния площад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР