Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin,

...
Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin,
Коментари Харесай

Лудост в София! Километър опашка заради лекарство, помагащо и в трите фази на К-19!

Истинска полуда настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin, които съгласно куп експерти в света, в това число и родни, оказва помощ и в трите етапи на Коронавирус инфекцията. Пред една от столичните аптеки се изви невиждана опашка, споделя свидетел, представен от.

Той също отишъл да се ресурси, защото има инфектирани познати. Но като видял опашката, мигновено запалил колата назад към дома.

"Аз такава опашка не бях виждал от мачовете на националите през 1994 година ", споделил мъжът.

Лекарството е предопределено за лекуване на краста и други заболявания, предизвиквани от паразити при животните. У нас се продава свободно, само че не е позволено за приложимост от хора във тип на хапчета, а единствено като крем.



Заради позитивните мнения при лекуване на COVID-19 ивермектинът безусловно изчезна от пазара. Баровци се доставят по незаконен метод, въпреки да има много подозрения, че някои хапове от Турция са подправени.

Между софийския елит се разменя рецепта за метода на банкет, като се приказва, че резултатът е очеваден. Според феновете на лекарството то не се вкарва към момента всеобщо, тъй като коства лев-два, а не стотици или хиляди левове като другите илачи на тематика ковид.

За резултата на това лекарство се заприказва още през април в Австралия. Оказа се, че у нас го създава компанията на Кирил Домусчиев. Тя е подала молба да бъде сертифицирано и за прилагане от хора, като се чака позволение през януари и тогава ще тръгне всеобщо към аптеките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР