Истинска гавра със своите зрители ще направят най-големите и богати

...
Истинска гавра със своите зрители ще направят най-големите и богати
Коментари Харесай

bTV се гаври с президента навръх Нова година! Слага Румен Радев между Преслава и Ивана

Истинска подигравка със своите фенове ще създадат най-големите и богати малките екрани у нас в новогодишната нощ. Цялата вечер ще бъде запленена от долнопробност и откровена липса на просвета.

Нова телевизия ще започва преди среднощ със особено издание на провалилото се шоу „ С Рачков всичко е допустимо “. Епизодът е бил сниман от дълго време, когато към момента не се е знаело, че това предаване ще се окаже цялостна издънка. Иначе надали щеше да се снима подобен епизод.

Веднага след среднощ Нова ТВ ще излъчи концерта на Лепа Брена и Драгана Миркович, който се състоя в София през месец ноември.

Би Ти Ви обаче удря тъпомера на Нова година. Речта на президента Румен Радев, която по традиция се излъчва в петте минути преди среднощ, ще бъде вкарана сред чалгата. БТВ ще пусне концерт на телевизия „ Планета “ малко преди този момент, излъчването му ще спре за 5 минути поради речта на ген. Радев и след това отново ще продължи. Така президентът ще бъде подреден до Анелия, Преслава, Галена, Ивана и други дами с по две мозъчни кафези.

Новогодишната стратегия на БТВ другояче ще започва с концерт на звездите от последния сезон на „ Гласът на България “. И този епизод е сниман няколко седмици по-рано.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР