Истинска драма се завихря в семейството на легендарната сръбска певица

...
Истинска драма се завихря в семейството на легендарната сръбска певица
Коментари Харесай

Тежка драма в семейството на Лепа Брена, ще ѝ простят ли синовете този грях?

Истинска драма се завихря в фамилията на именитата сръбска певица Лепа Брена. Главни герои са нейните синове. Поводът за конфузията са тайните имена на момчетата й, написа " Телеграф ". 

В обществото те са известни с имената си Стефан и Виктор, само че едвам в този момент лъсват и другите, с които ги е нарекла майка им. Големият й наследник Стефан се чуди къде да се дене, защото приятелите у го подиграват заради тайното име.

Всеизвестно е, че първородното чадо на Брена носи името Стефан, само че никой не знаеше до скоро, че се споделя и Емералд. По-малкият, Виктор, се споделя и Ърнест. Независимо, че тези имена са записани в документите, двамата в никакъв случай не са се представяли по този начин обществено.

„ Тези имена са записани в документите, само че считам, че няма потребност да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски жители носим това второ име – споделя огромният й наследник пред сръбските медии..

Драмата потегля от Стефан, който признава, че не обича да го назовават ​​Емералд и разкрива, че даже най-близките му другари се майтапят с него: „ Приятелите ми се подиграват поради името ми. Когато ги нервирам, споделят: „ Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се “.

Той даже е негодувал против решението на Лепа Брена да му даде „ женско “ име.

" Никога не съм се представял по този начин на никого. Представете си, че депозирам ръката си и споделям: „ Здравей, аз съм Емералд “. Всички биха ме гледали необичайно. Въпреки че това е моето име, както и Стефан, не го виждам по този начин. Много е извънредно. Приятелите ми не знаеха името ми. То и аз разбрах за него, едвам когато навърших осемнайсет. Чувах да ме назовават по този начин и преди, само че не го осъзнавах “- прибавя Стефан.

Младият мъж признава още, че е дал прошка на Брена този неин каприз: „ Най-накрая я разбрах. Тя е актьор и е желала имената ни да звучат друго. Emerald е хубав тюркоазен цвят. Като се замисля, се помирявам с името си. Като се сетя за цвета, ми е хубаво, само че като го обърнеш на смешка, като кажеш Есмералда, по никакъв начин не е хубаво “ – прям е Стефан.

И Филип, синът от предишния брак на Боба Живойнович, брачен партньор на певицата, има две имена. Казва се Филип Бранислав.

Това кара Стефан да му завижда, тъй като името му било „ красиво “ - „ Лесно му е на него “, добавя огромният наследник на сръбската звезда.

Междувременно, до момента в който децата й се тормозят поради тайните си имена, Брена се е отдала на отмора в Палма де Майорка и с чаша вино в ръка изпраща лятото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР