„Истината победи и се видя, има удовлетвореност. Господин Трифонов няколко

...
„Истината победи и се видя, има удовлетвореност. Господин Трифонов няколко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Асен Василев и Кирил Петков са болни на тема власт

„ Истината победи и се видя, има задоволеност. Господин Трифонов няколко пъти сподели една мисъл на Сенека – „ Времето разкрива истината “. Ние сме естествени хора и това е мигане към цялата обстановка. Знаете израза „ Ще си взема пуканки, с цел да им виждам сеира “.

Това съобщи в ефира на бТВ ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Продължаваме промяната " са по-неприемливи от всички. Не сме чули толкоз жесток запис на ГЕРБ. Дори Бойко Борисов не си е разрешавал да приказва такива неща. Не са правили това, направиха куп други нелепости, само че не сме видели такава откровена жадност за власт. Асен Василев и Кирил Петков са заболели на тематика власт с всевъзможни средства “, уточни Йорданов.

„ Сеирът беше и на Радостин Василев, и на „ Продължаваме промяната “, и на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, и на публицистите. За една година се изсипаха тотални неистини и мръсотия върху „ ИТН “. Ние опровергавахме, само че нямахме задоволителна чуваемост. Когато истината е такава, каквото е, излиза наяве кой е бил прав “, акцентира Тошко Йорданов.

„ Чухме по какъв начин Кирил и Асен приказват по какъв начин би трябвало да се овладеят службите, всички силови структури в страната. Как това е синхронизирано с непознати посолства, по какъв начин структурата и хората, които ще бъдат поставени, са утвърдени от тях. Асен споделя, че всеки, който желае да бъде министър, би трябвало да се подпише с кръв и законно или нелегално да уволни всички в администрацията и в контролните органи и във всевъзможни държавни структури, по какъв начин са правили „ ала-бала “ с президента, тъй като другояче действителния им резултат е сред 7 и 10%, по какъв начин са вкарали един кон или откраднали един бутон, с цел да получат този резултат. Как Христо Иванов е измислил талантлив метод, с цел да се резервира имунитетът на Бойко Борисов, тъй че да се закрепи държавното управление. Как Движение за права и свободи няма да бъдат атакувани, тъй като Христо Иванов е споделил, че им трябват. И кое е дребното Движение за права и свободи в този случай? „ Демократична България “. Кое е дребното ГЕРБ? „ Продължаваме промяната “, уточни Йорданов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР